Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Η EA θα εγκαταλείψει τον κόσμο του Star Wars μετά την κυκλοφορία των τριών νέων τίτλων

Τόσο οι παίκτες όσο και οι λάτρεις του τεράστιου και γεμάτου ιστορίες κόσμο του Star Wars έχουν μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένοι το τελευταίο διάστημα, χάρη στους διάφορους εκπληκτικούς Star Wars τίτλους που κυκλοφόρησαν και επρόκειτο να κυκλοφορήσουν. Και, παρόλο που για αυτούς η λήξη της αποκλειστικότητας της Electronic Arts με την Disney είναι μια θετική εξέλιξη, προσφέροντας την δυνατότητα σε άλλα στούντιο όπως η Quantic Dream να εξερευνήσουν τον μακρινό και συναρπαστικό γαλαξία, η ίδια η EA φαίνεται να μην το πήρε τόσο καλά, οδηγώντας την πιθανώς στην ολική εγκατάλειψη αυτού του φανταστικού σύμπαντος.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από την ιστοσελίδα VentureBeat, η Electronic Arts έχει τελειώσει με το Star Wars, κάτι που σημαίνει πως δεν θα τροφοδοτήσει τους παίκτες με επιπλέον τίτλους μετά την κυκλοφορία των τριών νέων τίτλων της Respawn Entertainment (για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό να μην υπάρξει ποτέ το Battlefront 3 αλλά ούτε και κάποια επιπλέον συνέχεια στην διάσημη Jedi σειρά μετά το sequel του Fallen Order.

Τέλος, η αναφορά περιείχε και πληροφορίες για έναν εκ των νέων τίτλων που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, και συγκεκριμένα αυτόν που θα ανήκει στην first-person shooter κατηγορία, καθώς φαίνεται πως αναπτύσσεται από την ομάδα που έφερε στον κόσμο το Medal Of Honor: Above And Beyond, που ίσως να σημαίνει ότι θα επρόκειτο στην πραγματικότητα για έναν VR τίτλο, κατά προτίμηση για το PlayStation VR2.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!