Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Επικείμενη η αποκάλυψη του Metal Gear Sold 3 Remake

Τα The Game Awards 2022 μόλις απέκτησαν περισσότερο ενδιαφέρον!

Φαίνεται πως η Konami άνοιξε μια πόρτα ιδιαίτερα ευχάριστη για τους fans της, και τώρα δεν την σταματάει τίποτα! Από την ανακοίνωση 4 νέων Silent Hill τίτλων (και μιας νέας ταινίας) μπορέσαμε να καταλάβουμε πως η ιαπωνική εταιρία επιθυμεί να επαναφέρει τα πολυαγαπημένα της franchises στις μοντέρνες κονσόλες, το Silent Hill όμως δεν είναι η μόνη σειρά τίτλων που λατρέψαμε από αυτήν, και μοιάζει να το ξέρει, καθώς νέες φήμες θέλουν έναν από τους καλύτερούς της τίτλους, το Metal Gear Solid 3: Snake Eater, να αποκτά μια πλήρως επαναπλασμένη έκδοση.

Παρόλο που η φήμη αυτή δεν είναι καινούργια, καθώς μια πληθώρα πηγών είχαν αναφερθεί στην ανάπτυξη του τίτλου, οι πληροφορίες που εμφανίστηκαν τώρα είναι ολόφρεσκες και ιδιαίτερα βάσιμες, καθώς προέρχονται όχι από μια πηγή, αλλά από ένα στούντιο ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, το στούντιο ανάπτυξης Studio Virtuos δημοσίευσε (και αφαίρεσε λίγο αργότερα) ένα σύντομο teaser μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα πλούσιο σε βλάστηση δάσος, αλλά και ένας περίεργος ρυθμικός ήχος. Ευτυχώς για εμάς, ο ένας χρήστης του Twitter κατάφερε όχι μόνο να αποθηκεύσει το εν λόγω teaser, αλλά και να αποκωδικοποιήσει τον κώδικα Μορς, βγάζοντας την φράση “8 Δεκεμβρίου 1964“.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το 1964 είναι η χρονιά που ξεκίνησαν τα γεγονότα του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, ενώ στις 8 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα The Game Awards 2022, μια εξαιρετική ημέρα για την ανακοίνωση του τίτλου. Ακόμη, αρκετές φήμες στο παρελθόν είχαν τοποθετήσει την Studio Virtuos στην ανάπτυξη του εν λόγω Remake, οπότε το βίντεο αυτό πρακτικά τις επικυρώνει, ενώ στο LinkedIn αναφέρει το στούντιο πως αναπτύσσει το Remake ενός διάσημου AAA action τίτλου από το 2018.

Φυσικά για την ώρα η Konami δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, φαίνεται όμως πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για την αποκάλυψη του τίτλου. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!