Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Διέρρευσε ο νέος Sci-Fi RPG αποκλειστικός τίτλος της Sony

Και αναπτύσσεται από την XDev.

Παρόλο που η Sony μας έχει προμηθεύσει με μερικές -επιβεβαιωμένες και μη- πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους της τόσο για το 2023 όσο και για τα ερχόμενα χρόνια, όπως τα Marvel’s Spider-Man 2 και Marvel’s Wolverine της Insomniac Games (επιβεβαιωμένα), τα The Last of Us Part III και Ghost of Tsushima 2 (ανεπιβεβαίωτα), τους multiplayer τίτλους των The Last of Us και Horizon IPs και πολλά άλλα, υπάρχουν ακόμη πολλά projects για τα οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα. Μια πρόσφατη διαρροή ωστόσο ίσως να μας ξεκαθαρίσει την εικόνα αυτή, τουλάχιστον για ένα από τα στούντιο που ανήκουν στα PlayStation Studios, και τον τίτλο που αυτό αναπτύσσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια νέα διαρροή που εμφανίστηκε μέσα από το IconEra, η XDev, ένα από τα στούντιο της Sony που εδρεύει στο Λονδίνο, αναπτύσσει αυτό το διάστημα έναν νέο Sci-Fi RPG τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony. Η διαρροή αυτή συνοδεύεται από ένα σύντομο clip, όπου μπορούμε να δούμε έναν χαρακτήρα με διαστημική στολή και ένα όπλο να “θαυμάζει” έναν γιγαντιαίο εξωγήινο πλάσμα στο βάθος, καθώς αυτό σκαρφαλώνει πάνω σε ένα κτίσμα. Επιπλέον, φαίνεται πως ο τίτλος αυτός αναπτύσσεται με την βοήθεια της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε από το μοντέλο του χαρακτήρα.

 Τέλος, δεν είναι γνωστό για την ώρα αν η XDev αποτελεί το βασικό στούντιο ανάπτυξης ή κάποιο δευτερεύον (βοηθητικό), καθώς στο παρελθόν έχει βοηθήσει αρκετά στούντιο της Sony στην ανάπτυξη άλλων τίτλων, όπως το Returnal και το Destruction: AllStars, και δεν έχει προσφέρει στις PS4 και PS5 κονσόλες κάποιον εξολοκλήρου δικό της τίτλο, ίσως όμως το παραπάνω project να αποτελεί το πρώτο της βήμα ως “βασικός” developer των PlayStation Studios.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον νέο Sci-Fi τίτλο της Sony, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!