Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Διέρρευσαν η επίσημη ονομασία και τα χαρακτηριστικά του Project Spartacus

Πέρα από τους εκπληκτικούς τίτλους που αναμένονται να κυκλοφορήσουν για τα PlayStation 4 και PlayStation 5, όπως το Horizon Forbidden West, το God of War Ragnarok και το Gran Turismo 7, οι παίκτες ανυπομονούν και για την εδώ και καιρό φημολογούμενη απάντηση της Sony στο δημοφιλές Xbox Game Pass της Microsoft, ιδίως μετά την ανατρεπτική εξαγορά της Activision. Και, όπως φαίνεται, βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψή του και εν τέλη στην εξαπόλυσή του στον κόσμο του PlayStation, καθώς μια πρόσφατη διαρροή που φημολογείται πως πραγματοποιήθηκε μέσα από την ίδια την Sony, αποκάλυψε όχι μόνο το επίσημο όνομα της υπηρεσίας, αλλά και τα χαρακτηριστικά της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την νέα καρτέλα που εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Sony και αφαιρέθηκε σχεδόν αμέσως, η πραγματική ονομασία του Project Spartacus θα είναι PlayStation Infinite και θα αποτελείται (όπως φυσικά ήδη γνωρίζαμε) από τρεις βαθμίδες, την Gold, την Platinum και την Ultimate. Αυτές οι βαθμίδες θα προσφέρουν τις εξής δυνατότητες:

  • Gold: Online Multiplayer, τους μηνιαίους δωρεάν τίτλους του PS Plus, 100GΒ χώρο αποθήκευσης στο cloud, υποστήριξη για Share Play, αποκλειστικό περιεχόμενο, αποκλειστικές προσφορές, πρόσβαση στους τίτλους του PS Plus Collection και πρόσβαση στο Game Help.
  • Platinum: όλα τα χαρακτηριστικά του Gold και επιπρόσθετη πρόσβαση σε έναν μεγάλο κατάλογο PlayStation 4 και PlayStation 5 τίτλων
  • Ultimate: όλα τα χαρακτηριστικά του Platinum και επιπρόσθετη υποστήριξη game streaming (PS Now), εκτενή demos και βιβλιοθήκη κλασικών τίτλων από τα PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3 και PlayStation Portable.

Οι τιμές των εκάστοτε βαθμίδων δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη, και δεν γνωρίζουμε επίσης πότε θα γίνει διαθέσιμη η εν λόγω εξελιγμένη συνδρομή, είναι εξαιρετικά πιθανό όμως να ανακοινωθεί και επίσημα κατά την διάρκεια του επόμενου State of Play. Φυσικά, προς το παρόν η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις προαναφερθούσες πληροφορίες, κρατήστε για την ώρα λοιπόν μικρό καλάθι, και μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο.

Πηγή

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!