Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Αποκαλύφθηκε η ακριβής τοποθεσία του BioShock 4

Παρόλο που το BioShock 4 δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί επίσημα, οι φήμες σχετικά με τον επερχόμενο και πολυαναμενόμενο τίτλο της Cloud Chamber τρέχουν ακατάπαυστα. Πριν από αρκετούς μήνες ανακαλύψαμε εν μέσω διαφόρων αγγελιών εργασίας του εν λόγω στούντιο ανάπτυξης πως η επόμενη προσθήκη στην διάσημη first-person shooter σειρά θα ενταχθεί για πρώτη φορά στην open-world κατηγορία, διατηρώντας ωστόσο τα δυνατά του αφηγηματικά στοιχεία, ενώ μια φήμη που ακολούθησε λίγο αργότερα μετέτρεψε τον τίτλο σε μια πιθανώς αποκλειστική για το PlayStation κυκλοφορία, κάτι που φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Οι πιο ενδιαφέρουσες φήμες όμως έφτασαν μόλις πρόσφατα, και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό του Twitter “Oops Leaks”, ο οποίος ανάρτησε μια εικόνα από το -υποτιθέμενο για την ώρα- λογότυπο του τίτλου, με την ονομασία του να γίνεται πλέον BioShock Isolation (η οποία μπορεί και να αλλάξει). Επιπλέον, ο τίτλος θα τοποθετείται σε μια νέα για την σειρά δυστοπική πόλη, θα “φορέσει” την Unreal Engine 5, και αναπτύσσεται από διάφορους βετεράνους τόσο της Irrational Games όσο και τίτλων σαν τα Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider και Mafia 3, με την αποκάλυψή του να έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Οι φήμες ωστόσο φαίνεται πως δεν ήθελαν να σταματήσουν εκεί, καθώς μέσα από το Sacred Symbols podcast μάθαμε και το όνομα αλλά και την φύση της προαναφερθούσας δυστοπικής πόλης, η οποία θα λέγεται Borealis και θα βρίσκεται στην παγωμένη Ανταρκτική της δεκαετίας του ’60. Την εν λόγω φήμη έσπευσε να επιβεβαιώσει και το VGC, αναφέροντας πως η συγκεκριμένη τοποθεσία ταιριάζει με τις πληροφορίες που αυτοί κατάφεραν να αποσπάσουν, συμπληρώνοντας επιπλέον και την περίοδο κατά την οποία θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, μέσα δηλαδή στο 2022.

Με το 2022 να μην βρίσκεται πλέον πολύ μακριά μας, η ανυπομονησία σχετικά με την αποκάλυψη του BioShock Isolation αγγίζει σιγά σιγά το ζενίθ της και κάθε πληροφορία αποτελεί ύψιστης σημασίας, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!