Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Έρχεται τηλεοπτική ή κινηματογραφική μεταφορά του Bloodborne

Δείτε την δήλωση που πραγματοποίησε ο Hermen Hulst!

Σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα δήλωση προέβη μόλις πρόσφατα ο Hermen Hulst, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, καθώς ανέφερε πως η πρόσφατη επένδυση που πραγματοποίησε η Sony στην FromSoftware, δημιουργό των Dark Souls, Bloodborne, Elden Ring κ.λπ., δεν θα περιοριστεί μόνο στον gaming τομέα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως “παρόλο που θα πρέπει σε πρώτο χέρι να τοποθετούμε την σκέψη μας στην ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών όσων αφορά τις επενδύσεις και συνεργασίες, δεν είναι αδιανόητο με την προσπάθεια που καταβάλουμε στην PlayStation Productions να εξερευνούμε ευκαιρίες και σε αυτόν τον τομέα”.

Η πρώτη μας σκέψη λοιπόν πέφτει πάνω στο Bloodborne, τον αποκλειστικό PlayStation τίτλο, ο οποίος με την βοήθεια της PlayStation Productions θα μπορούσε εύκολα να αντικρύσει μια κινηματογραφική ή τηλεοπτική μεταφορά, ή ακόμη και μια anime μεταφορά. Τι είναι όμως αυτό που κάνει την μεταφορά του τίτλου στις μικρές ή μεγάλες οθόνες τόσο σημαντικό; Πως το τελευταίο διάστημα η Sony συνδυάζει τέτοια projects με τους τίτλους που κυκλοφορεί, όπως για παράδειγμα το The Last of Us Part 1 αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στην επερχόμενη The Last of Us σειρά του HBO, ή τα Horizon Call of the Mountain, Horizon Zero Dawn Remaster και ο Horizon co-op online multiplayer spin-off τίτλος θα μπορέσουν να συνοδεύσουν την επερχόμενη σειρά του Netflix. Είναι λοιπόν πιθανό το Bloodborne να αποκτήσει κάποιου είδους αναγέννηση, είτε μέσω μιας PS5 έκδοσης, είτε ακόμη και κάποια επαναπλασμένη εκδοχή.

Για την ώρα ωστόσο η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την φύση του project που ετοιμάζει με την FromSoftware, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!