Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Τρεις από τους νέους τίτλους των PS Plus Extra/Premium δεν είναι συμβατοί με το PlayStation 5

Θα πρέπει να ξεσκονίσετε τις παλιές σας κονσόλες αν θέλετε να τους παίξετε.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του PlayStation 5, η Sony είχε ανακοινώσει τα δέκα PS4 παιχνίδια που δεν θα ήταν συμβατά με το PlayStation 5, παρόλα αυτά υπήρξαν τρεις τίτλοι οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί αρχικά στην λίστα, αλλά παρατηρήθηκε αργότερα πως τα προβλήματα που παρουσίαζαν ήταν τόσα πολλά που έπρεπε να αποσύρουν την εμφάνισή τους στην νέα κονσόλα της Sony. Οι τίτλοι αυτοί ήταν οι Assassin’s Creed Chronicles: India, Assassin’s Creed Chronicles: Russia, και Assassin’s Creed Syndicate, όπου ειδικά ο τελευταίος έφερε τεράστιο πονοκέφαλο στους παίκτες που προσπάθησαν να τον δουν μέσα από το PlayStation 5.

Παρόλη την μη-συμβατότητά τους όμως, η Ubisoft αποφάσισε να τους προσθέσει στο Ubisoft+ Classics πακέτο του PlayStation Plus Premium, και αναμένονται να γίνουν διαθέσιμοι στις 18 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει πως οι συνδρομητές του PS Plus Premium που δεν έχουν PlayStation 4 δεν θα μπορούν να παίξουν αυτούς τους τρεις τίτλους, ενώ όσοι έχουν και τις δύο κονσόλες θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη το PS5 και να ξεσκονίσουν τον παλιό τους φίλο.

Τουλάχιστον η λίστα με τους νέους τίτλους δεν σταματάει στα τρία αυτά Assassin’s Creed, αν θέλετε λοιπόν να δείτε τι άλλο μπορείτε να παίξετε, ρίξτε μια ματιά στην λίστα των επερχόμενων PS Plus Extra/Premium τίτλων εδώ.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!