Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Τίτλοι τέλους για τα Assassin’s Creed στο PlayStation 4

Η Ubisoft αλλάζει σελίδα μετά το Assassin's Creed Mirage.

Μετά την λήξη του Ubisoft Forward, η Ubisoft αποφάσισε να μιλήσει στο Video Games Chronicle με σκοπό να προσφέρει στην δημοσιότητα μερικές επιπλέον διευκρινήσεις πάνω στις διάφορες ανακοινώσεις της βραδιάς, έτσι λοιπόν ήταν λογικό η συζήτηση να στραφεί προς το μέλλον της σειράς τίτλων Assassin’s Creed, και συγκεκριμένα το τεχνολογικό άλμα που σκοπεύει να πραγματοποιήσει μέσα από το Assassin’s Creed Infinity.

Σύμφωνα λοιπόν με την γαλλική εταιρία, οι μελλοντικοί Assassin’s Creed τίτλοι όπως τα Assassin’s Creed Codename RED και Assassin’s Creed Codename HEXE θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη το PlayStation 4, κυκλοφορώντας πλέον μόνο για τις πλατφόρμες νέας (πλέον τρέχουσας) γενιάς όπως το PlayStation 5. Το Assassin’s Creed Mirage θα αποτελέσει την τελευταία κυκλοφορία του franchise που θα δώσει το παρόν στην “παλιά” κονσόλα της Sony.

Αυτή η κίνηση φυσικά είναι απολύτως λογική, μιας και όταν θα κυκλοφορήσουν οι προαναφερθέντες τίτλοι, πιθανότατα από το 2024 και μετά, το PlayStation 4 θα έχει κλείσει πλέον μια δεκαετία ζωής, και θα θέτει αυστηρούς πια τεχνολογικούς περιορισμούς στους developers.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!