Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Σύντομα καταφθάνει το Prologue του Abandoned

Αχ αυτό το Abandoned. Από την πρώτη κιόλας μέρα της αποκάλυψής του έχει παραμείνει ένα ιδιαίτερα ενεργό θέμα συζήτησης, καθώς η μυστικοπάθεια και οι κωδικοποιημένες ανακοινώσεις της Blue Box Game Studios δημιούργησαν μια πληθώρα φημολογιών για την φύση του τίτλου, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως φαίνεται να υπάρχει σχέση μεταξύ του Abandoned, του Hideo Kojima και του Silent Hill (διαβάστε μια έρευνα που κάναμε πάνω στο θέμα εδώ). Φυσικά, το τελευταίο διάστημα η Blue Box αδρανοποιήθηκε, καταλαγιάζοντας κάπως αυτές τις εικασίες, αποφάσισε όμως να σπάσει αυτή την σιωπή, φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στην πλήρη αποκάλυψη του τίτλου.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter που πρόσεξε την αδρανοποίησή της, η Blue Box δήλωσε πως το Abandoned Realtime Experience app τους, το οποίο θα στεγάζει όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις, trailers και demo του τίτλου, θα αποκτήσει “σύντομα” νέα trailers και περιεχόμενο, αλλά και το Prologue (πρόλογος) του τίτλου. Στην συνέχεια ωστόσο ανέφεραν πως το εν λόγω Prologue δεν θα είναι κάποιο demo ή trailer, αλλά ολόκληρος τίτλος, και πως ελπίζουν αυτή η ανακοίνωση να προσέφερε στους παίκτες κάποια διαύγεια (κάνοντας παράλληλα και ένα ορθογραφικό στην λέξη clarity και γράφοντας την ως clearity, για το οποίο δεν είμαστε ακόμη σίγουροι εάν επρόκειτο για λάθος ή εσκεμμένη πράξη).

Επιπλέον απαντώντας στο ερώτημα για το πότε θα κυκλοφορήσει το Abandoned, η Blue Box ανέφερε πως δεν θέλουν να κάνουν ξανά το ίδιο λάθος και να απογοητεύσουν όσους περιμένουν τον τίτλο, αλλά πως δεν απομένει πλέον πολύς καιρός, και πως ετοιμάζουν τον καλύτερο τρόπο για να παρουσιάσουν τον τίτλο μέσα από ένα trailer.

Τέλος, μέσω μιας νέας εικόνας που ανάρτησαν ως το καινούριο banner στον λογαριασμό τους στο Twitter, αποκαλύφθηκε πως το προαναφερθέν Prologue θα καταφθάσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, έτσι λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!