Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Σύντομα καταφθάνει η Open Beta του Resident Evil Re:Verse

Ολοκληρώνοντας το ιδιαίτερα μεγάλο και ήσυχο διάστημα 2 μηνώ από την αρχική ανακοίνωση του Resident Evil Re:Verse, αλλά και των αποτελεσμάτων της closed beta του, η Capcom ανακοίνωσε πως επρόκειτο να διοργανώσει μια open beta για τον επερχόμενο multiplayer τίτλο της, η οποία θα είναι διαθέσιμη για το PlayStation 4 από τις 8 έως τις 11 Απριλίου. Οι παίκτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εν λόγω beta θα μπορούν να την κατεβάσουν στις κονσόλες τους από τις 5 Απριλίου, ενώ θα πρέπει να έχουν και συνδεδεμένο στην ίδια κονσόλα το Capcom ID τους. Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του τίτλου δεν δημοσιεύτηκαν, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Επίσης, αποκαλύφθηκε πως το επόμενο demo για το Resident Evil Village θα γίνει διαθέσιμο μέσα στην άνοιξη και θα εστιάζει στο σύστημα μάχης του τίτλου. Όσοι δεν δοκίμασαν το πρώτο demo, ονόματι Maiden, μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ.

Το Resident Evil Re:Verse αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Resident Evil Village στις 7 Μαΐου για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!