Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Σύντομα διαθέσιμο σε Standalone έκδοση το Ghost of Tsushima: Legends

Η εκδότρια εταιρία Sony Interactive Entertainment και το στούντιο ανάπτυξης Sucker Punch Productions ανακοίνωσαν πως το Ghost of Tsushima: Legends, η multiplayer λειτουργία που προστέθηκε στον πολυβραβευμένο τίτλο τους Ghost of Tsushima τον Οκτώβριο του 2020, επρόκειτο να διατεθεί σύντομα ως ξεχωριστός τίτλος στο PlayStation Store.

Η εν λόγω έκδοση θα κυκλοφορήσει παράλληλα με μια σειρά από επιπλέον αναβαθμίσεις και νέο περιεχόμενο, όπως τον χρονικό επανασχεδιασμό του Survival Mode για μια πιο ισορροπημένη εμπειρία και εβδομαδιαίες Survival Nightmare προκλήσεις, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου θα προστεθεί και το νέο Rivals Mode αλλά και το Gear Mastery System. Επιπλέον, από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 1 Οκτωβρίου θα προστίθεται κάθε εβδομάδα νέο περιεχόμενο όπως ένας νέος χάρτης για το Rivals Mode, νέοι χάρτες για το Survival Mode εμπνευσμένοι από το Iki Island και το Iyo’s Realm, αλλά και το  Trials of Iyo, μια μεγαλύτερου επιπέδου δυσκολίας έκδοση του raid που διεξάχθηκε το 2020. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer για το Rivals Mode.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το Ghost of Tsushima: Legends θα μπορέσουν να το βρουν στο PlayStation Store τόσο για το PlayStation 4 όσο και για το PlayStation 5 στην τιμή των €19.99, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να το αναβαθμίσουν οποιαδήποτε στιγμή στο Ghost of Tsushima: Director’s Cut με χρέωση €49.99 για το PlayStation 4 και €59.99 για το PlayStation 5.

Το Ghost of Tsushima: Legends αναμένεται να κυκλοφορήσει ως ξεχωριστός τίτλος παράλληλα με το Ghost of Tsushima: Director’s Cut στις 20 Αυγούστου για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!