Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Στα τελευταία στάδια ανάπτυξης βρίσκεται ο επόμενος τίτλος της FromSoftware

Με την ιαπωνική εταιρία να προσλαμβάνει εργατικό δυναμικό για "πολυάριθμα" projects.

Με το Elden Ring να έχει αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες gaming επιτυχίες των τελευταίων ετών, είναι λογικό να αναρωτιόμαστε τι μας επιφυλάσσει η FromSoftware για το μέλλον. Και, παρόλο που γνωρίζαμε από μια συνέντευξη του Hidetaka Miyazaki το 2018 πως πέρα από το Elden Ring υπήρχε ένας ακόμη ανώνυμος τίτλος στο μυαλό τους, μέχρι πρότινος δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε κάποια ενημέρωση, κάτι που ευτυχώς άλλαξε μόλις πρόσφατα.

Μιλώντας λοιπόν στο 4Gamer.net, ο Miyazaki ανέφερε πως ο εν λόγω ανώνυμος τίτλος αναπτύσσεται ακόμη, και βρίσκεται μάλιστα στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του. Επιπλέον, δήλωσε πως ο ίδιος εργάζεται ως director σε έναν άλλον διαφορετικό τίτλο, ενώ στο μέλλον επιθυμεί να δημιουργήσει μια πιο “αφηρημένης φαντασίας” εμπειρία σε σύγκριση με τα όσα έχουν προσφέρει στους παίκτες μέχρι στιγμής.

Τέλος, ανέφερε πως το Elden Ring θα συνεχίσει να δέχεται updates, και πως πέρα από τον τίτλο στον οποίον εργάζεται ο ίδιος, βρίσκονται καθοδόν και άλλοι τίτλοι από άλλους σκηνοθέτες (για τους οποίους προσλαμβάνουν αυτό το διάστημα εργατικό δυναμικό), δεν μπορεί ωστόσο να μας προσφέρει για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος τίτλος της FromSoftware;

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!