Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Που οδηγεί η αντίστροφη μέτρηση του Hideo Kojima;

Με κάθε μέρα που περνάει, ανυπομονούμε ολοένα και περισσότερο τόσο για την πλήρη αποκάλυψη του Abandoned, όσο και για το επόμενο μεγάλο event της Sony, όπως όμως φαίνεται, εμείς οι παίκτες δεν είμαστε οι μόνοι που μετράμε αντίστροφα τις μέρες, καθώς παρατηρήθηκε μια ασυνήθιστη κίνηση στον επίσημο λογαριασμό του Hideo Kojima στο Twitter.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες ο Kojima ανέβασε μερικές εικόνες από την μουσική που άκουγε την εκάστοτε ημέρα, και σε αυτές τις φωτογραφίες μπορούσαμε πολύ καθαρά να διακρίνουμε την ώρα που έβγαλε τις φωτογραφίες. Στις 10 Αυγούστου, ανέβασε ένα τραγούδι που ονομάζεται Path Vol. 2 από τον δίσκο “Cult” των Apocalyptica (με το cult να παραπέμπει έμμεσα στο μέχρι τώρα γνωστό περιεχόμενο του Abandoned), και η ώρα στο Sony κινητό του (που θα μπορούσε να αποκαλύπτει πως ο επόμενος τίτλος του θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του επόμενου PlayStation Event της Sony) είναι σταματημένη στο 9:54.

Στις 11 Αυγούστου δεν κοινοποίησε κάποια παρόμοια εικόνα, την επόμενη μέρα όμως ανέβασε ένα νέο τραγούδι, με την ώρα στο κινητό του να δείχνει αυτή την φορά 8:54.

Στις 13 Αυγούστου ανέβασε ακόμη μια εικόνα από την ίδια τραγουδίστρια, και αυτή την φορά η ώρα είχε σταματήσει στο 6:54.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη κάποια παρόμοια εικόνα για σήμερα, ανέφερε ωστόσο πως βρίσκεται από το πρωί σε μια συνάντηση. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι τις 15 του μήνα για να δούμε αν θα συνεχιστεί η αντίστροφη μέτρηση.

Η εν λόγω αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πως καταλήγει στις 19 Αυγούστου, την ημερομηνία κατά την οποία φημολογείται πως θα διεξαχθεί το επόμενο State of Play της Sony, και με τον αριθμό 54 που εμφανίζεται πάντα δίπλα από την αντίστροφη μέτρηση να θυμίζει αρκετά το γράμμα s και ένα αντίστροφο h, μπορούμε να υποθέσουμε πως εκείνη την ημερομηνία θα αποκαλυφθεί και επίσημα το επόμενο Silent Hill, το οποίο και πιστεύουμε πως επρόκειτο για το Abandoned. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!