Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Πίεση δέχθηκε η ομάδα γραφικών του Elden Ring λόγω του Demon’s Souls Remake

Με την κυκλοφορία του Elden Ring να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, και την ανυπομονησία των παικτών για τον ήδη πολυαναμενόμενο τίτλο να αυξάνεται ραγδαία, κάθε νέα σημαντική ή ασήμαντη πληροφορία για τον εν λόγω τίτλο είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη, έτσι λοιπόν ήταν λογικό να ξεψαχνίσουμε την πρόσφατη συνέντευξη του Hidetaka Miyazaki με το περιοδικό EDGE. Και, μια από τις πιο αξιοπρόσεχτες στιγμές εκείνης της συνέντευξης ήταν αναμφισβήτητα η αναφορά του εκθαμβωτικού Demon’s Souls Remake, που κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 5.

Συγκεκριμένα, ο Ιάπωνας developer ανέφερε πως παρόλο που δεν έχει παίξει το Remake του παλιού του τίτλου, μιας και δεν του αρέσει να παίζει τίτλους που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, ιδίως όταν αυτοί πέρασαν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο ανάπτυξης, αναγνωρίζει πως η ομάδα γραφικών του Elden Ring δέχθηκαν ιδιαίτερη πίεση σε σύγκριση με τους υπόλοιπους τομείς λόγω των εντυπωσιακών γραφικών του τίτλου. Παρόλα αυτά, η υψηλή γραφική πιστότητα δεν αποτελεί την κύρια προτεραιότητα της FromSoftware, καθώς ότι ζητούν από όσους εργάζονται πάνω στον συγκεκριμένο τομέα εξαρτάται πάντοτε από τις πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει ο τίτλος αλλά και τις απαιτήσεις του ίδιου του τίτλου, έχοντας ως αποτέλεσμα την μετατόπιση των προτεραιοτήτων σε άλλους τομείς. Συνέχισε ωστόσο λέγοντας πως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα γραφικών του Elden Ring δεν εργάζεται σκληρά, γιατί όντως εργάζονται εξαιρετικά σκληρά για να δημιουργήσουν τον πιο εντυπωσιακό τίτλο που έφτιαξαν ποτέ.

Φυσικά, είναι πρέπον να θυμόμαστε πως το Demon’s Souls Remake κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το PlayStation 5 και ήταν ένας συγκριτικά με το Elden Ring μικρότερος τίτλος χωρίς έναν open-world κόσμο, επιτρέποντας έτσι στην Bluepoint Games να φτάσει τον γραφικό τομέα στα άκρα, ενώ το Elden Ring θα είναι ένας cross-gen και multiplatform open-world τίτλος, κάνοντας έτσι την επίτευξη εκείνου του οπτικού επιπέδου πρακτικά αδύνατη.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!