Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Οι δέκα καλύτεροι τίτλοι του 2021 για να παίξετε φέτος το Halloween

Έφθασε και επίσημα το Σαββατοκύριακο του φετινού Halloween, και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες για τους πιο κατάλληλους τίτλους για να απολαύσετε αυτή την περίοδο! Από horror τίτλους γεμάτους απόκοσμα πλάσματα και σκοτεινή ατμόσφαιρα μέχρι και spooky περιπέτειες φιλικές προς τα παιδιά, δείτε δέκα από τους πιο ταιριαστούς τίτλους του 2021 (σε αλφαβητική σειρά) για την τρομακτικότερη εποχή του χρόνου!

The Addams Family: Mansion Mayhem

Το The Addams Family: Mansion Mayhem είναι ένας νέος τίτλος από την Outright Games και μας μεταφέρει στον κόσμο της διάσημης “σκοτεινής” οικογένειας, προσφέροντάς μας άπλετα επίπεδα με ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα, μια πληθώρα διαφορετικών mini-games και δυνατότητα για co-op με έως και τέσσερα άτομα, μετατρέποντάς το στην καλύτερη λύση για να ένα διασκεδαστικό Halloween Σαββατοκύριακο για όλη την οικογένεια. Μπορείτε να διαβάσετε και την αναλυτική άποψή μας για τον τίτλο εδώ.

Κονσόλες: PlayStation 4

Alan Wake Remastered

Το Alan Wake Remastered μας έδωσε για πρώτη φορά την δυνατότητα να απολαύσουμε την καθηλωτική και αξέχαστη περιπέτεια του συγγραφέα Alan Wake στις οικιακές κονσόλες της Sony, ενσωματώνοντας παράλληλα πιο λεπτομερή γραφικά και μεγαλύτερη ανάλυση για ένα Bright Falls πιο όμορφο από ποτέ. Με την σκοτεινή του ατμόσφαιρα, τις σκιές με φυσική υπόσταση και την συναρπαστική του ιστορία, είναι ένας τίτλος που δεν πρέπει να παραλείψετε φέτος το Halloween (ή γενικά οποιαδήποτε εποχή του χρόνου). Την άποψή μας για τον τίτλο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

DARQ: Complete Edition

Έχοντας αρχικά κυκλοφορήσει το 2019, αλλά με την εν λόγω έκδοση να τιμά την με την παρουσία του τις οικιακές κονσόλες της Sony φέτος τον Μάρτιο, το DARQ: Complete Edition μας ταξίδεψε σε έναν εξαιρετικά ατμοσφαιρικό και μαγικό κόσμο πλασμένο εξολοκλήρου από εφιάλτες, με άπλετα στοιχεία που παραπέμπουν στο αγαπημένο μας Halloween και gameplay μηχανισμούς που θα εντυπωσιάσουν κάθε παίκτη. Δείτε το review που γράψαμε για τον τίτλο εδώ.

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

Fatal Frame: Maiden of Black Water

Η σειρά horror τίτλων Fatal Frame αποτελούσε ανέκαθεν μια αξιόλογη λύση για το Halloween, προσφέροντάς μας όμορφους και σκοτεινούς κόσμους, μυστήριο και ένα συνεχή αίσθημα τρόμου, έτσι λοιπόν και το Fatal Frame: Maiden of Black Water δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την λίστα.

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

Little Nightmares 2

Φυσικά το εξαιρετικό Little Nightmares 2 δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την λίστα. Η ατμόσφαιρά του είναι καθηλωτική, τα “πλάσματα” που στεγάζει είναι απόκοσμα και ανατριχιαστικά και η ιστορία του απίστευτα δυνατή και αξιομνημόνευτη, μετατρέποντάς τον σε έναν τίτλο κατάλληλο όχι μόνο για το φετινό Halloween, αλλά για κάθε Halloween που επρόκειτο να έρθει. Δείτε την αναλυτική μας άποψη για τον τίτλο εδώ.

Pumpkin Jack

Ίσως ο απόλυτος Halloween τίτλος του 2021, το Pumpkin Jack τα έχει όλα! Από διαβολικές κολοκύθες, μάγισσες με κοχλάζοντα καζάνια, κοράκια που μιλάνε, μέχρι και έναν μαγικό και spooky κόσμο αλλά και εξαιρετική halloween μουσική, κάθε λεπτομέρεια του εν λόγω τίτλου παραπέμπει σε αυτή την εποχή του χρόνου και δεν πρέπει με τίποτα να τον παραλείψετε! Το review του τίτλου θα καταφθάσει σύντομα, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να διαβάσετε την άποψή μας γι’ αυτόν!

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

Resident Evil Village

Το Resident Evil Village αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους horror τίτλους του 2021 και μεταφέρει τους παίκτες ένα σκοτεινό, γεμάτο απόκοσμα τέρατα χωριό, με τον Ethan Winters να έρχεται αντιμέτωπος με βρικόλακες, λυκανθρώπους και άλλα απέθαντα ανθρωπόμορφα πλάσματα. Πιο Halloween δεν γίνετε!

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Είναι πλέον παράδοση η Supermassive Games να προμηθεύει τους παίκτες με έναν άκρως κινηματογραφικό horror τίτλο μέσα στον Οκτώβριο, όπως έκανε τα τελευταία τρία χρόνια και θα εξακολουθεί να κάνει το λιγότερο για τα επόμενα πέντε, και το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes φαίνεται πως μέχρι στιγμής αποτελεί τον καλύτερο από αυτούς. Το review του τίτλου θα καταφθάσει σύντομα, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για να διαβάσετε την άποψή μας γι’ αυτόν!

Κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 5

The Medium

Ακόμη ένας εξαιρετικός horror τίτλος για αυτήν την λίστα είναι το The Medium, το οποίο μας βυθίζει σε όχι έναν, αλλά δύο σκοτεινούς και ατμοσφαιρικούς κόσμους γεμάτους ανατριχιαστικά και απόκοσμα τέρατα και μας δημιουργεί συνεχώς το συναίσθημα του τρόμου και της επιβίωσης.

Κονσόλες: PlayStation 5

Tormented Souls

Τελευταίος τίτλος για αυτήν την λίστα είναι το Tormented Souls, ένας ιδιαίτερος horror τίτλος που συνδυάζει τα εξαιρετικά και ιστορικά Silent Hill και Resident Evil με εκμοντερνισμένα γραφικά, προσφέροντάς μας τέρατα πέρα από κάθε φαντασία, έξυπνους και δημιουργικούς γρίφους και ένα νοσοκομείο-έπαυλη γεμάτο μυστικά. Την άποψή μας για τον τίτλο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Κονσόλες: PlayStation 5

Ποιους από αυτούς τους τίτλους λοιπόν θα τιμήσετε φέτος το Halloween; Έχετε να μας προτείνετε και εσείς μερικούς ιδιαίτερους horror και spooky τίτλους από το 2021;

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!