Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Νέο bug του PlayStation Store ορίζει την τιμή του Tekken 2 στα 10.000 δολάρια

Ο ορισμός του "συλλεκτικού" μόλις πήρε άλλη διάσταση.

Ένας από τους τίτλους που εντάχθηκαν στο -μόλις πρόσφατα διαθέσιμο στην Αμερική- PlayStation Plus Extra/Premium ήταν φυσικά το Tekken 2 του PS1, ένας από τους κλασικούς beat-’em-up τίτλους της Bandai Namco (τότε γνωστή ως σκέτο Namco). Και, καθώς ο τίτλος αυτός αποτελεί ένα retro διαμαντάκι για όσους σκοπεύουν να ασχοληθούν με τους κλασικούς τίτλους της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony και μπορεί πολύ εύκολα να ξεχωρίσει ανάμεσά τους, ήταν λογικό πολλοί από τους παίκτες να κινηθούν προς την μεμονωμένη αγορά του τίτλου μέσα από το PlayStation Store, λόγω όμως ενός (ξεκαρδιστικού κατ’ εμού) προβλήματος, έμειναν τελικά με άδεια χέρια.

Συγκεκριμένα, ένα νέο bug φαίνεται να έκανε την εμφάνισή του στο ψηφιακό κατάστημα της Sony, ορίζοντας την τιμή του τίτλου στα $9.999. Δεν λέμε, το Tekken 2 είναι ένας εξαιρετικός fighting τίτλος, ίσως όμως η τιμή αυτή να είναι λίγο πιο τσιμπημένη άπ’ όσο θα θέλαμε.

Φυσικά ευελπιστούμε το πρόβλημα αυτό να επιλυθεί σύντομα ώστε να μπορέσουν όλοι όσοι επιθυμούν να αγοράσουν τον τίτλο να μην πληρώσουν παραπάνω από την κανονική του αξία (θα πρότεινα μια τιμή γύρω στα $9.980) και, αν τελικά τον αγόρασαν, να ζητήσουν και με το δίκιο τους τα λεφτά τους πίσω.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!