Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Νέα Twisted Metal τηλεοπτική σειρά καταφθάνει από τους δημιουργούς της ταινίας Deadpool

Το Twisted Metal αποτελεί πλέον μια ιστορική σειρά τίτλων, τόσο για τους φαν των PlayStation κονσολών, όσο και για την ίδια την Sony Interactive Entertainment, η οποία όμως δεν κατάφερε να μας προμηθεύσει με κάποια νέα προσθήκη από το 2012 που κυκλοφόρησε ο ομώνυμος τίτλος για το PlayStation 3. Ακολουθώντας και την ακύρωση της κινηματογραφικής της μεταφοράς που ανακοινώθηκε το ίδιο έτος, μέχρι πριν από λίγο καιρό φαινόταν πως το Twisted Metal δεν θα επέστρεφε στις γνώριμες αρένες του και τις υπερβολικές εκρήξεις του. Πλέον όμως μπορούμε με ασφάλεια να ετοιμαστούμε για την επιστροφή των ιδιαίτερων οχημάτων, του Calypso, αλλά και του τρομερού black humor που αγαπήσαμε πριν από τόσα χρόνια.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Variety, μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην εν λόγω σειρά τίτλων βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Sony και τα PlayStation Productions, με τους Rhett Reese και Paul Wernick, δημιουργούς των διάσημων ταινιών Deadpool και Zombieland να έχουν αναλάβει την δημιουργία ενός σωστά διαμορφωμένου action-comedy ύφους. Στην ομάδα αυτή έχουν πάρει και την θέση των εκτελεστικών παραγωγών οι Michael Jonathon Smith και Herman Hulst.

Ακολουθώντας την προαναφερθούσα αναφορά, ο Asad Qizilbash από τα PlayStation Productions δήλωσε πως το Twisted Metal είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές τίτλων του PlayStation, και πως είναι ενθουσιασμένος που έχει μια τόσο καλή ομάδα έτοιμη να ζωντανέψει αυτό το εμβληματικό παιχνίδι για τους θαυμαστές.

Πόσοι από εσάς ανυπομονείτε για την τηλεοπτική σειρά Twisted Metal;

Περισσότερα για τις σειρές και ταινίες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη από τα PlayStation Productions μπορείτε να βρείτε εδώ.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!