Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Καταφθάνει νέο τεράστιο System Update για το PlayStation 5

Το δεύτερο μεγάλο System Software Update για το PlayStation 5 βρίσκεται πλέον καθοδόν, και θα προσφέρει στην οικιακή κονσόλα της Sony μια πληθώρα αναβαθμίσεων και νέων δυνατοτήτων! Συγκεκριμένα, το νέο αυτό update που θα καταφθάσει αύριο και θα μπορούν όλοι οι PlayStation 5 κάτοχοι να κατεβάσουν και να εκμεταλλευτούν το περιεχόμενό του θα τους δίνει την δυνατότητα να απολαύσουν την 3D audio λειτουργία μέσα από τις οθόνες με ενσωματωμένα ηχεία, να αποθηκεύσουν PS5 και PS4 παιχνίδια αλλά και media apps κατευθείαν στις εκάστοτε εξωτερικές SSD μονάδες αποθήκευσης χώρου και να τα παίξουν μέσα από αυτές, και πολλά άλλα.

Όσων αφορά το UX (User Experience) του PlayStation 5, οι παίκτες θα έχουν πλέον την δυνατότητα να εξατομικεύσουν το Control Center τους με μεγαλύτερη ελευθερία, να λάβουν και να στείλουν μηνύματα στους φίλους τους κατευθείαν από το Game Base, να βλέπουν ποιοι από αυτούς είναι online και να δεχθούν πολλαπλά αιτήματα φιλίας ταυτόχρονα, ενώ βελτιώσεις αντικρίζει και η βιβλιοθήκη παιχνιδιών, με τις εγκατεστημένες PS4 και PS5 εκδόσεις του ίδιου τίτλου να εμφανίζονται πλέον ξεχωριστά τόσο εντός της βιβλιοθήκης όσο και στο ίδιο το Home Screen.

Επιπλέον οι συνδρομητές του PS Now θα έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν ανάμεσα σε 720p και 1080p ανάλυση για τα παιχνίδια που streamάρουν, ενώ θα έχουν και την δυνατότητα να δοκιμάσουν εκ των προτέρων την σύνδεσή τους ώστε να εντοπίσουν και να επιδιορθώσουν τυχών προβλήματα.

Ακόμη, θα υπάρξει ένα νέο accolade είδος για να ανταμείψουν οι παίκτες τους συμπαίκτες στους στους online αγώνες, το Leader, κάθε φορά που οι παίκτες θα νικούν το προηγούμενο είτε χρονικό είτε βαθμολογημένο ρεκόρ τους θα γίνεται καταγραφή ενός “personal best” βίντεο, το οποίο και θα μπορούν να μοιραστούν απευθείας από το Control Center, ενώ αρκετά σημαντική προσθήκη θα είναι και του Trophy Tracker, που θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε έως και πέντε τρόπαια για κάθε παιχνίδι μέσα από το Control Center.

Από την άλλη, όσοι είναι κάτοχοι μιας οθόνης με ενσωματωμένα ηχεία θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία αυτής της γενιάς, το 3D audio, μετρώντας επιπλέον την ακουστική του δωματίου τους με το μικρόφωνο του DualSense χειριστηρίου ώστε να εφαρμόσουν τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον εκάστοτε χώρο. Ακόμη, όσοι έχουν αποκτήσει το Pulse 3D Wireless Headset θα μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο για αυτούς προφίλ ήχου μέσα από τις νέες ρυθμίσεις ισοστάθμισης του ήχου.

Η πιο σημαντική αναβάθμιση ωστόσο που θα προσφέρει το νέο System Update θα είναι φυσικά η δυνατότητα επέκτασης του χώρου αποθήκευσης της κονσόλας με μια M.2 SSD. Ύστερα, θα μπορούν ελεύθερα να αποθηκεύουν τα παιχνίδια τους και τα media apps τους απευθείας σε αυτήν την SSD, να τα παίζουν μέσα από αυτήν αλλά και να μεταφέρουν από την κύρια SSD στην M.2 SSD οποιοδήποτε αρχείο, οποιαδήποτε στιγμή. Βρείτε την λίστα με τις συμβατές M.2 SSD εδώ.

Τέλος, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να βλέπουν τόσο τα δικά τους PS5 τρόπαια όσο και των φίλων τους μέσα από το PlayStation 4.

Ετοιμάστε λοιπόν την κονσόλα σας για αύριο, καθώς επρόκειτο για μια πολύ μεγάλη μέρα για το PlayStation 5!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!