Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Κατά 95% ολοκληρωμένη είναι η ανάπτυξη του Final Fantasy XVI

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους του 2023 είναι το Final Fantasy XVI, παρόλα αυτά δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να αποκτήσουμε τον όγκο πληροφοριών που κανονικά επιθυμούμε, με διάφορα στοιχεία του όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας του να παραμένουν ακόμη άγνωστα. Ευτυχώς ωστόσο φαίνεται πως δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ καιρό ακόμη, καθώς η Square Enix ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει κάτι τεράστιο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό Famitsu, ο Hiroshi Takai της Square Enix δήλωσε πως η ανάπτυξη του Final Fantasy XVI είναι ολοκληρωμένη κατά 95%, και πως αυτό που κάνει αυτό το διάστημα η ομάδα ανάπτυξης είναι να παίζει τον τίτλο από την αρχή μέχρι το τέλος του ξανά και ξανά, βελτιώνοντας το rendering και την απόδοση του τίτλου, ενώ μετά θα προσπαθήσουν να εντοπίσει πιθανά bugs και να “γυαλίσουν” λεπτομέρειες εδώ και εκεί. Επιπλέον, στην ερώτηση για το πότε θα αποκτήσουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Takai ανέφερε πως σκοπεύουν να δημοσιεύσουν περισσότερα για τον τίτλο μέχρι το τέλος του έτους, οπότε πιστεύουν πως θα μπορέσουν να μας προσφέρουν αυτήν την πληροφορία μέχρι τότε.

Από την άλλη, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με το 4Gamer.net, ο κύρος Takai έγινε πιο συγκεκριμένος, λέγοντας πως μέχρι το τέλος του 2022 θα έχουν δημοσιεύσει ένα νέο trailer για τον τίτλο, το οποίο θα συνοδευθεί και από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ενώ σε μια άλλη συνέντευξη με το Dengeki δήλωσε πως ετοιμάζουν και ένα demo, το οποίο ωστόσο δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο.

Ίσως λοιπόν η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, παράλληλα με κάποιο νέο trailer, να αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια των The Game Awards 2022, για την ώρα ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή (1), (2), (3).

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!