Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Καθοδόν βρίσκονται τα Remakes τριών ιστορικών GTA τίτλων

Σύμφωνα με μια πληθώρα πηγών, μια εκ των οποίων είναι η ιστοσελίδα Kotaku, η εκδότρια εταιρία Rockstar Games και το στούντιο ανάπτυξης Rockstar Dundee επρόκειτο να κυκλοφορήσουν σύντομα τις Remake εκδόσεις τριών διαφορετικών GTA τίτλων, και συγκεκριμένα των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, και Grand Theft Auto: San Andreas. Τα εν λόγω remakes αναπτύσσονται στην μηχανή γραφικών Unreal Engine και θα καταφθάσουν με μια μίξη παλιών και νέων γραφικών, αναβαθμισμένο UI, και περιεχόμενο αρκετά πιστό στους αρχικούς τίτλους, με ορισμένες ωστόσο αλλαγές που θα κάνουν τους τίτλους πιο κατάλληλους για το σύγχρονο κοινό.

Οι τρεις αυτοί τίτλοι φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν ως ένα πακέτο κατά τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5, με την διανομή τους να γίνεται μόνο ψηφιακά και, αν οι πωλήσεις φτάσουν έναν ικανοποιητικό αριθμό είναι πολύ πιθανό το Red Dead Redemption και άλλοι ακόμη τίτλοι της Rockstar Games να ακολουθήσουν.

Φυσικά η Rockstar Games δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!