Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Καθοδόν βρίσκονται νέοι χρωματισμοί για τα DualSense χειριστήρια

Δύο κλασικές επιλογές που σίγουρα θα προτιμήσουν πολλοί.

Ένα πράγμα στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλοι οι παίκτες είναι πως όσες διαφορετικές χρωματικές επιλογές και να μας προσφέρει η Sony για τα χειριστήριά της, ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Πάντοτε θα αναζητούμε νέα χρώματα που θα ταιριάζουν είτε με την διακόσμηση του δωματίου, είτε με τα δικά μας αγαπημένα χρώματα, είτε και με την γενικότερη διάθεσή μας. Έτσι λοιπόν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν κάνουν την εμφάνισή τους νέες επιλογές, δίνοντας στα DualSense χειριστήρια έναν ανανεωμένο αέρα.

Αυτήν την φορά οι δύο χρωματικές επιλογές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ξεφεύγουν από το μέχρι πρότινος κυρίαρχο θέμα χρωμάτων (Cosmic) που είχε διαλέξει η Sony τόσο για τα DualSense όσο και για τα faceplates του PlayStation 5, προσφέροντάς μας τα Metallic Red και Metallic Gray, δύο χρώματα που μάθαμε να αγαπάμε στα DualShock 4.

dualsense ps5 playstation 5 metallic red metallic gray sony Καθοδόν βρίσκονται νέοι χρωματισμοί για τα DualSense χειριστήρια Dualsense

Για την ώρα η ύπαρξή τους δεν έχει επισημοποιηθεί από την Sony, με την παραπάνω εικόνα να προέρχεται από το Reddit, και η ιστοσελίδα να έχει έκτοτε ενημερωθεί αφαιρώντας τις παραπάνω επιλογές, φαίνεται όμως πως οι μεταλλικοί χρωματισμοί θα βρουν τον δρόμο τους προς την αγορά κάποια στιγμή μέσα στο άμεσο μέλλον.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!