Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Sony παρουσιάζει τα Game Trials και τους πρώτους δωρεάν τίτλους τους

Η Sony Interactive Entertainment ξεκίνησε σήμερα να στέλνει νέα κύματα ηλεκτρονικών μηνυμάτων στους PlayStation 5 κατόχους, και το περιεχόμενό τους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς μας παρουσιάζουν τα νέα Game Trials! Η νέα αυτή λειτουργία θα επιτρέπει στους παίκτες να κατεβάσουν ορισμένους first-party τίτλους στην κονσόλα τους και να τους δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν για ένα αρκετά περιορισμένο ωστόσο χρονικό διάστημα, με τους δύο πρώτους τίτλους που εγκαινιάζουν τα Game Trials να είναι το Death Stranding: Director’s Cut και το Sackboy: A Big Adventure.

Για να μπορέσουν να τους δοκιμάσουν, οι παίκτες θα χρειαστεί είτε να ανοίξουν το email που έλαβαν, το οποίο θα περιλαμβάνει συνδέσμους με τους τίτλους, είτε να πάνε στο PlayStation Store από την κονσόλα τους, να ψάξουν τους διαθέσιμους τίτλους και να διαλέξουν την Trail επιλογή, η οποία θα είναι χαρακτηρισμένη ως δωρεάν (μπορεί και να κρύβεται πίσω από τις τρεις τελίτσες δίπλα στην τιμή του τίτλου). Έπειτα, μόλις ξεκινήσει η λήψη του εκάστοτε τίτλου θα αρχίσει και μια αντίστροφη μέτρηση, δίνοντας συνολικά έξι ώρες δωρεάν δοκιμής για το Death Stranding: Director’s Cut και πέντε ώρες για το Sackboy: A Big Adventure, με την δυνατότητα δοκιμής να λήγει στις 28 Οκτωβρίου. Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο χρόνος ξεκινάει από την στιγμή που θα ξεκινήσει η λήψη του τίτλου και όχι από την στιγμή που ο τίτλος θα είναι έτοιμος για χρήση, έτσι λοιπόν βεβαιωθείτε πως η σύνδεσή σας στο internet είναι καλή και πως θα έχετε όντως χρόνο εκείνη την στιγμή για να αφιερώσετε σε αυτόν. Τέλος, οποιαδήποτε πρόοδος πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της δωρεάν δοκιμής, ακόμη και τα τρόπαια που θα καταφέρουν οι παίκτες να συλλέξουν, θα μεταφερθούν στην κανονική έκδοση του τίτλου εάν αποφασίσουν τελικά να τον αγοράσουν.

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε πως η λειτουργία αυτή δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη στην χώρα μας, και δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς και αν τελικά θα γίνει όντως διαθέσιμη, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!