Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Sony “μπλοκάρει” τα επι-πληρωμής platinum στο PlayStation Store

Θα εξαφανιστούν επιτέλους τίτλοι σαν τα Stroke the Dog και The Jumping Sushi.

Φαίνεται πως η Sony είναι έτοιμη πλέον να δώσει ένα οριστικό τέλος στην πανδημία των επι-πληρωμής platinum τροπαίων, τα οποία μπορούσαν να αποκτήσουν οι παίκτες μέσα από φθηνούς και ολόιδιους spam τίτλους όπως τα Stroke the Dog, The Jumping Sushi και The Pigeon P. Ο λόγος για την λήψη των μέτρων που θα αναφέρουμε παρακάτω κρύβεται πίσω από το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα οι εν λόγω τίτλοι, οι οποίοι είναι απλώς μια αντιγραφή-επικόλληση ενός λιτού background, ενός στοιχείου το οποίο μπορεί να κουνιέται -μπορεί και όχι-, και τον παίκτη να σπαμμάρει το εκάστοτε κουμπί (συνήθως το Χ) ώστε να λαμβάνει τρόπαια (για παράδειγμα ένα τρόπαιο κάθε 50 πατήματα), είχαν μολύνει σε εξωπραγματικό βαθμό την just-released σελίδα του PlayStation Store, κάνοντας τους παίκτες να αδυνατούν να βρουν αξιόλογους νέους τίτλους.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Dex.exe, η οποία κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε ενημέρωση πολιτικής, η Sony λοιπόν αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια νέα αλλαγή στην πολιτική του ψηφιακού της καταστήματος, όπου θα λαμβάνει δράση απέναντι σε ανεπιθύμητο ή “διπλό” περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση αναφέρει το εξής:

Η SIE προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν και να ανακαλύψουν το πλήρες εύρος των εμπειριών στο PlayStation και ότι οι συνεργάτες της έχουν ένα δίκαιο μέσο για να ανακαλυφθούν. Όταν οι συνεργάτες “υπερκορεσαίνουν” ή κάνουν “spam” στο PlayStation Store με πολλές παραλλαγές του ίδιου τύπου περιεχομένου, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την εμπειρία των πελατών όσο και των συνεργατών.

paid platinum games Η Sony "μπλοκάρει" τα επι-πληρωμής platinum στο PlayStation Store PlayStation Store | PS Store | Sony Interactive Entertainment

Φυσικά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Sony επί του ζητήματος, το έγγραφο ωστόσο μοιάζει έγκυρο και το πρόβλημα υπάρχει, φαίνεται λοιπόν πως όντως θα δούμε ένα πιο καθαρό και ποιοτικό PS Store στο κοντινό μέλλον.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!