Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Sony ανακάλεσε την απόφασή της σχετικά με το κλείσιμο των PS Store

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment μέσα από το PlayStation Blog, τα ψηφιακά καταστήματα των PlayStation 3 και PlayStation Vita δεν θα κλείσουν όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένα, με την απόφαση ωστόσο να παραμένει απαράλλαχτη για το PlayStation Portable.

Συγκεκριμένα, ο Jim Ryan ανέφερε πως ύστερα από επιπλέον ανάλυση του ζητήματος, κατέληξαν πως είχαν πάρει την λάθος απόφαση, θέλοντας πλέον να μας ανακοινώσει πως το PlayStation Store θα παραμείνει λειτουργικό για την οικιακή κονσόλα PlayStation 3 και την φορητή κονσόλα PlayStation Vita. Το ψηφιακό κατάστημα του PlayStation Portable θα κλείσει στις 2 Ιουλίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Συνέχισε λέγοντας πως η αρχική απόφαση πάρθηκε χάρη τόσο στο ότι το ψηφιακό εμπόριο για τις εν λόγω κονσόλες άρχισε με τον καιρό να δημιουργεί προβλήματα, όσο και στο γεγονός ότι ήθελαν να επικεντρωθούν στις νεότερες κονσόλες με τις οποίες ασχολείται η πλειοψηφία των παικτών. Βλέπουν όμως πλέον πως οι παίκτες παραμένουν εξαιρετικά παθιασμένοι με τους κλασικούς τίτλους των PlayStation 3 και PlayStation Vita, έτσι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατάφεραν να βρουν μια λύση.

Πως σας φαίνεται η εν λόγω απόφαση της Sony;

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!