Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Microids ανακοίνωσε το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

Η νέα περιπέτεια του διάσημου Βέλγου ντετέκτιβ!

Μέσα από ένα πρόσφατο δελτίο τύπου που λάβαμε από την επίσημη αντιπροσωπεία της Microids στην Ελλάδα, Enarxis Dynamic Media, μας έγινε γνωστό πως η εν λόγω εκδότρια εταιρία και το στούντιο ανάπτυξης Blazing Griffin ανακοίνωσαν τον επερχόμενο mystery τίτλο τους, Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case. Δείτε το παρακάτω.


Une image contenant texte  Description générée automatiquement

Παρασυρθείτε από τη νέα περιπέτεια του Poirot, στην καρδιά του Λονδίνου!

Une image contenant texte  Description générée automatiquement

 

Παρίσι, 18 Απριλίου 2023 – Η Microids ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Hercule PoirotThe First Cases, το Agatha Christie – Hercule PoirotThe London Case. Η αστυνομική περιπέτεια, που αναπτύχθηκε από το βραβευμένο στούντιο Blazing Griffin, την ομάδα που είχε αναλάβει το πρώτο επεισόδιο και κέρδισε το Best Game Award το 2022 στα BAFTA, θα κυκλοφορήσει σε PCNintendo SwitchPlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S το καλοκαίρι του 2023.

 

Τι είναι το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

 

Σε αυτό το νέο κεφάλαιο του Hercule Poirot, οι παίκτες ζουν μια συναρπαστική, πρωτότυπη ιστορία, πιστή στο στυλ και στο ύφος της Agatha Christie, κατά την οποία γνωρίζουν τον Arthur Hastings, τον αγαπημένο σύντροφο του Poirot.

 

Μαζί, αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά ενός ανεκτίμητου έργου τέχνης που θα εκτεθεί στο Λονδίνο. Όμως, η νύχτα των εγκαινίων δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο… οι ντετέκτιβ καλούνται να λύσουν ένα ολοκαίνουριο μυστήριο στην καρδιά του Λονδίνου.

 

Το Agatha Christie – Hercule PoirotThe London Case προσφέρει συναρπαστικό gameplay και σας μεταφέρει στον κόσμο του Hercule Poirot. Εξερευνήστε την πρωτεύουσα, αναζητήστε στοιχεία, ανακρίνετε υπόπτους και μάρτυρες και ολοκληρώστε την ολοκαίνουρια έρευνα.

 

Une image contenant intérieur, fenêtre  Description générée automatiquement Une image contenant intérieur, table de salle à manger  Description générée automatiquement

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

  • Ένα ολοκαίνουριο μυστήριο – Γραμμένη από τη βραβευμένη ομάδα που σας πρόσφερε το Agatha Christie – Hercule PoirotThe First Cases, μια αγωνιώδης, νέα περιπέτεια του Poirot με μια καινούρια σειρά χαρακτήρων που θα προκαλέσουν τον μεγαλύτερο ντετέκτιβ της ιστορίας.
  • Ανακρίσεις μαρτύρων και υπόπτων – Λύστε μυστήρια και προκαλέστε υπόπτους χρησιμοποιώντας ένα καινούριο match puzzle σύστημα για να εντοπίζετε τις ασυνέχειες επιτόπου.
  • Επιθεώρηση περιβάλλοντος και αντικειμένων – Εξερευνήστε νέες τοποθεσίες και βρεθείτε σε κοντινή απόσταση με νέα first person inspection puzzles που ενισχύουν την κινηματογραφική αίσθηση του παιχνιδιού.
  • Χαρτογράφηση μυαλού και προφίλ χαρακτήρων – Οι χαρακτηριστικοί mindmaps του παιχνιδιού επιστρέφουν, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα διάσημα grey cells του Poirot για να χτίζετε χάρτες μυαλού και να καταγράφετε τους σωστούς δεσμούς που θα λύσουν την υπόθεση. Το ίδιο συμβαίνει πλέον και σε άλλες πτυχές καθώς ο Poirot συλλέγει στοιχεία και πληροφορίες για κάθε χαρακτήρα ώστε να χτίσει το προφίλ του, που αποτελεί κλειδί για τη λύση της υπόθεσης και την ανεύρεση του αληθινού εγκληματία ανάμεσά τους.
  • Βελτιωμένες τοποθεσίες – Περισσότερες λεπτομέρειες, καιρικά φαινόμενο και βελτιωμένος ήχος, προσφέρουν από κοινού περισσότερο βάθος και αληθοφάνεια σε κάθε ισομετρική σκηνή του Λονδίνου.
  • Φωνητική απόδοση – Η ιστορία ζωντανεύει με το σενάριο να αποδίδεται φωνητικά στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

 

Το Agatha Christie – Hercule PoirotThe London Case θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 σε PCNintendo SwitchPlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S, σε εμπορική και ψηφιακή μορφή.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!