Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Η Amazon θα αναλάβει την έκδοση του επόμενου Tomb Raider τίτλου

Αποκαλύφθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες για αυτόν.

Από την κυκλοφορία του Shadow of the Tomb Raider τον Σεπτέμβριο του 2018, η διάσημη τυμβωρύχος Lara Croft κατάφερε να κάνει ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα -το μεγαλύτερο στην ιστορία της σειράς-, μένοντας αδρανής όσων αφορά την κυκλοφορία νέων mainline τίτλων. Και, παρόλο που κατά την διάρκεια του εορτασμού των 25 χρόνων από την δημιουργία της σειράς αποκτήσαμε μια επίσημη επιβεβαίωση πως το Tomb Raider θα επιστρέψει, και μάλιστα με μια περιπέτεια που αποσκοπεί στην ένωση του κλασικού timeline με αυτό του reboot, ενώ αργότερα μάθαμε πως θα αναπτυσσόταν με την βοήθεια της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5, οι διαθέσιμες για τον τίτλο πληροφορίες παραμένουν ελάχιστες.

Ευτυχώς όμως για εμάς ο επίσημος λογαριασμός του Tomb Raider στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές νέες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα την εταιρία που θα αναλάβει την έκδοση του τίτλου. Συγκεκριμένα, ο επόμενος τίτλος της σειράς, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την Crystal Dynamics ως μια single-player, story-driven multiplatform περιπέτεια, θα εκδοθεί από την Amazon Game Studios.

Για όσους φοβούνται στο άκουσμα της Amazon και την συνδυάζουν (απολύτως φυσικά) με το Amazon Luna, μπορούν να ησυχάσουν διότι όπως είδαμε παραπάνω ο τίτλος θα είναι multiplatform, θα κυκλοφορήσει δηλαδή και για το PlayStation, για την ώρα δεν γνωρίζουμε όμως το τι ακριβώς θα προσφέρει η Amazon στην Crystal Dynamics πέρα από την εκδοτική της σφραγίδα και την οικονομική και διαφημιστική υποστήριξη. Για οτιδήποτε νεότερο λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!