Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Η αντίδραση των παικτών οδηγεί σε νέα αναβολή του Suicide Squad: Kill the Justice League

Η οποία όμως δεν δείχνει ότι θα διορθώσει τα προβλήματά του.

Ένα πράγμα στο οποίο μπορεί να συμφωνήσει η πλειοψηφία των παικτών είναι πως η πολυαναμενόμενη gameplay αποκάλυψη του Suicide Squad: Kill the Justice League, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του πιο πρόσφατου State of Play της Sony, ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Τα πολυάριθμα live-service στοιχεία του, το gear score του (τύπου Marvel’s Avengers), η απαίτηση online σύνδεσης ακόμη και για το single-player campaign, ο ανιαρός σχεδιασμός των επιπέδων, και άλλα, απογοήτευσαν σε τεράστιο βαθμό τους παίκτες που περίμεναν πως και πως έναν νέο αξιόλογο DC τίτλο, γεγονός που κατάφερε να δημιουργήσει μια συλλογική αντίδραση η οποία έπεσε πάνω στην Warner Bros Games και την Rocksteady Studios σαν φωτιά.

Όπως πλέον φαίνεται, η αντίδραση αυτή έβαλε τους δημιουργούς του τίτλου σε έντονες σκέψεις, καταλήγοντας σε μια νέα αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η ανεπιβεβαίωτη για την ώρα είδηση αυτή καταφθάνει από το Bloomberg, μέσα από το οποίο μαθαίνουμε πως ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου όπως ήταν μέχρι πρότινος προγραμματισμένος, αλλά θα μετακινηθεί για αργότερα μέσα στο 2023.

Να τονίσουμε πως, μια τέτοιου είδους αναβολή, η οποία μετακινεί τον τίτλο για μερικούς μόνο μήνες αργότερα, δεν θα μπορέσει να αλλάξει ριζικά τα όσα δεν μας άρεσαν και να τον μετατρέψει από έναν live-service τίτλο σε κάτι πιο αποδεκτό από την gaming και την DC κοινότητα, αλλά θα εστιάσει στο “γυάλισμα” του τίτλου και την τελειοποίησή των όσων είδαμε πρόσφατα.

Εσείς πως νιώθετε για το Suicide Squad: Kill the Justice League; Θα ασχοληθείτε μαζί του κατά την κυκλοφορία του στο PlayStation 5 ή δεν σας άρεσε το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα;

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!