Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Εξ’ ολοκλήρου single-player θα είναι το Marvel’s Spider-Man 2

Δεν θα έχει διαθέσιμο co-op για τους δύο πρωταγωνιστές.

Λιγότερες από δύο ημέρες πλέον απέμειναν μέχρι την πλήρη gameplay αποκάλυψη του Marvel’s Spider-Man 2, και παρόλο που η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του επίσης δεν απέχει πολύ, στοχεύοντας στον φετινό Σεπτέμβριο, οι πληροφορίες για τον εν λόγω τίτλο είναι ακόμη λιγοστές. Έτσι λοιπόν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που αποκτήσαμε μόλις πρόσφατα μια νέα σημαντική πληροφορία για την νέα περιπέτεια των Peter Parker και Miles Morales, η οποία βοηθάει κάπως στο να δημιουργήσουμε μια πιο καθαρή εικόνα του τι να περιμένουμε κατά την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα λοιπόν με την Insomniac Games, ο επερχόμενός της τίτλος θα είναι εξ’ ολοκλήρου single-player, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες δεν θα μπορούν να επιστρατεύσουν κάποιον φίλο τους για να χειρίζεται ταυτόχρονα με αυτούς τον “δεύτερο” Spider-Man. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter ρώτησε το στούντιο αυτό ανάπτυξης αν ο τίτλος θα έχει την δυνατότητα για co-op, και η Insomniac Games αποφάσισε να του απαντήσει λέγοντας πως δεν θα έχει, και πως θα επρόκειτο για μια “επική single-player περιπέτεια“.

Φυσικά, ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Marvel’s Spider-Man 2 θα γίνουν διαθέσιμες κατά την διάρκεια του επικείμενου PlayStation Showcase, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!