Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Εμφανίστηκε νέα καταγραφή για το Tales of Arise: Beyond the Dawn

Ίσως να μας ετοιμάζουν ένα expansion για τον τίτλο.

Όπως φαίνεται, η Bandai Namco ετοιμάζεται να δώσει σε όσους λάτρεψαν την πιο πρόσφατη προσθήκη στην διάσημη JRPG σειρά τίτλων της, το Tales of Arise, νέο περιεχόμενο, το οποίο θα ακούει στο όνομα Beyond the Dawn. Η ονομασία αυτή έκανε την εμφάνισή της μόλις σήμερα μέσα από μια πρόσφατη καταγραφή εμπορικού σήματος στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στο European Union Intellectual Property Office, και παρόλο που δεν περιέχει περισσότερες και πιο ξεκάθαρες πληροφορίες, μας βάζει σίγουρα σε σκέψεις για το τί να περιμένουμε.

Η πρώτη μας σκέψη καταφεύγει φυσικά σε κάποιο είδους expansion ή story DLC, κάτι που όμως μοιάζει δύσκολο μιας και η Bandai Namco είχε αναφέρει πως δεν σκοπεύουν να προσφέρουν στον τίτλο επιπρόσθετο περιεχόμενο (μια απόφαση που η εμπορική επιτυχία του τίτλου σίγουρα θα μπορούσε να ανατρέψει), ή σε ένα sequel, ακόμη και αυτό όμως μάλλον είναι απίθανο διότι ο τίτλος θεωρείται από την Ιαπωνική εταιρία μια standalone εμπειρία.

Από την άλλη, θα μπορούσε να επρόκειτο για κάτι τελείως διαφορετικό, όπως μια νέα έκδοση -τύπου Complete Edition- για τον τίτλο, κάποιο port σε νέα πλατφόρμα ή ακόμη και κάποιος νέος mobile τίτλος, αλλά και πάλι είναι δύσκολο να κατατοπιστούμε σε μια σταθερή πιθανότητα.

Μέχρι λοιπόν να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του ότι είναι αυτό που πρέπει να περιμένουμε, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!