Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Εμφανίστηκε νέα καταγραφή για την PS5 έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt

Παρόλο που η CD Projekt RED αποκάλυψε τον Μάρτιο πως ο πολυβραβευμένος τίτλος της, The Witcher 3: Wild Hunt, θα καταφθάσει στην νέα οικιακή κονσόλα της Sony κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2021, απέμεινε μέχρι τώρα ιδιαίτερα σιωπηλή για την ακριβή ημερομηνία της έλευσής του, χωρίς να μας προσφέρει έστω και μια επιπλέον πληροφορία. Και, παρόλο που η σιωπή της αυτή φαίνεται πως θα κρατήσει για λίγο καιρό ακόμη, την εμφάνισή της έκανε μια νέα καταγραφή για τον τίτλο, προσφέροντάς μας μια ανάσα.

Συγκεκριμένα, η Game of the Year έκδοση του τίτλου έκανε την εμφάνισή της στo ευρωπαϊκό σύστημα πληροφόρησης PEGI, με την καταγραφή να αναφέρει και τις PS5/Xbox Series εκδόσεις παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες PC, Nintendo Switch, Xbox One και PS4. Φυσικά, δεν προσέφερε μια ημερομηνία έλευσης του τίτλου στις εν λόγω κονσόλες, η εμφάνιση της καταγραφής όμως μας δείχνει πως η επίσημη αποκάλυψη δεν θα αργήσει να καταφθάσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PS5 έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Withering Rooms | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!