PSholics.gr

Εκθαμβωτικό δείχνει το Dead Space Remake μέσα από τα πρώτα επίσημα screenshots του

Με την έλευση του πολυαναμενόμενου Dead Space Remake να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, είναι λογικό οι EA Motive να αρχίζει να μοιράζεται με τους παίκτες μερικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο αυτό τίτλο. Μόλις πρόσφατα για παράδειγμα, αποκαλύφθηκε πως η επαναπλασμένη έκδοση του 2008 τίτλου θα βαδίσει στα χνάρια του God of War, διατηρώντας μια μόνο λήψη κάμερας καθ’ όλη την διάρκειά της, γεγονός εξαιρετικά ενδιαφέρον. Σήμερα όμως αποφάσισε να μας δώσει ένα ακόμη μικρό δωράκι, και συγκεκριμένα τρία νέα εκθαμβωτικά screenshots. Δείτε τα παρακάτω.

2022 09 29 200702 Εκθαμβωτικό δείχνει το Dead Space Remake μέσα από τα πρώτα επίσημα screenshots του Dead Space remake | EA Motive | Electronic Arts

Όπως μπορείτε να δείτε, η λεπτομέρεια στις εικόνες αυτές είναι απλά ανεπανάληπτη, τόσο στα textures όσο και στον φωτισμό και σε άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία. Και, παρόλη την χλιδή λεπτομέρειας που αντικρύζουμε, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως ο τίτλος έχει διατηρήσει την ατμόσφαιρα και τους ιδιαίτερους χρωματισμούς του αρχικού τίτλου, γεγονός που μας αποκαλύπτει πως η EA Motive ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Το Dead Space Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου του 2023 για το PlayStation 5.

Exit mobile version