Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Διαθέσιμες νέες πληροφορίες για το Gran Turismo 7

Κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης του Kazunori Yamauchi από την Polyphony Digital με το Eurogamer, ο επικεφαλής του ιαπωνικού στούντιο ανάπτυξης μοιράστηκε με την δημοσιότητα μια σειρά από νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο του, το Gran Turismo 7, μιλώντας για το cross-play, την μοντελοποίηση των ζημιών αλλά και το DualSense χειριστήριο.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για το αν η multiplayer λειτουργία του τίτλου θα υποστηρίζει cross-play, ο Yamauchi απάντησε απλά “ναι!”, ενώ όσο αφορά την μοντελοποίηση των ζημιών δήλωσε πως θα είναι πάνω-κάτω η ίδια με του Gran Turismo Sport, με μερικές ωστόσο βελτιώσεις. Τέλος, ανέφερε πως το DualSense χειριστήριο θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν ότι ακριβώς θα μπορούσαν να κάνουν με μια τιμονιέρα, τόσο χάρη στα adaptive triggers του που θα μπορούν να μιμηθούν τις δονήσεις του ABS (Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών), όσο και στην ακρίβεια του χειρισμού που προσφέρει το χειριστήριο.

Το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2022 για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!