Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Διέρρευσαν νέες εικόνες από το επόμενο Silent Hill

Και η Konami τις κατέβασε αμέσως μετά λόγω copyright.

Η στιγμή που όλοι οι gamers και οι λάτρεις των horror εμπειριών περίμεναν φαίνεται πως έφτασε, καθώς μια νέα διαρροή αποκαλύπτει πως ένας νέος Silent Hill τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη, και αυτήν την φορά η διαρροή αυτή μοιάζει πιο αληθινή από ποτέ. Συγκεκριμένα, ο διάσημος για τις επιβεβαιωμένες Resident Evil διαρροές του leaker Dusk Golem του Twitter/Resetera αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από εικόνες από τον επερχόμενο Silent Hill τίτλο, αλλά και να μοιραστεί μαζί μας μερικές πληροφορίες για αυτόν, όπως τα ονόματα Anita και Maya, την αποστολή SMS μετά την συγκατάθεση των παικτών, κάτι που θα πραγματοποιούταν στο ακυρωθέν Silent Hill (P.T.) του Hideo Kojima, αλλά και το γεγονός πως δεν είναι ο μόνος Silent Hill τίτλος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Δείτε τις εικόνες παρακάτω.

Όπως ανέφερε ο Dusk Golem, οι εικόνες αυτές δημιουργήθηκαν το 2020, έτσι λοιπόν μπορεί να είναι πλέον παρωχημένες, αυτό όμως που αποδεικνύει την εγκυρότητά τους είναι το γεγονός οι εικόνες αυτές διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του leaker στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα κλειδώθηκε και ο ίδιος ο λογαριασμός του λόγω του DMCA (Digital Millennium Copyright Act) νόμου για την προστασία πνευματικών ιδιοκτησιών, μια ενέργεια πως φαίνεται ότι προήλθε από την Konami (δεν είναι όμως σίγουρο).

Φυσικά δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ύπαρξη του τίτλου, κρατήστε λοιπόν για την ώρα μικρό καλάθι, καθώς όμως οι εικόνες αυτές κατέβηκαν τόσο γρήγορα χάρη στην χρήση του DMCA νόμου, μπορούμε να ευελπιστούμε σχεδόν άφοβα πως επρόκειτο να αποκτήσουμε έναν νέο Silent Hill τίτλο.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!