Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Διέρρευσαν επιπλέον χαρακτηριστικά από το Next-Gen VR της Sony

Νέες πληροφορίες φαίνεται πως έκαναν την εμφάνισή τους για το επερχόμενο Next-Gen VR σύστημα της Sony μέσα από ένα βίντεο του Youtuber PSVR Without Parole, οι οποίες αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της τελευταίας συνόδου κορυφής της ομάδας που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα, η μέχρι στιγμής επίσημη ονομασία του εν λόγω συστήματος εικονικής πραγματικότητας είναι Next-Gen VR ή αλλιώς NGVR, ενώ το χειριστήριό του, το οποίο αποκαλύφθηκε και επίσημα πριν από μερικούς μήνες, δεν έχει προς το παρόν επίσημη ονομασία, θα περιλαμβάνεται ωστόσο σε κάθε συσκευασία κεφαλής του NGVR, και όπως πλέον φαίνεται, θα περιέχει επιπλέον και χωρητική ανίχνευση αφής. Ακόμη, πέρα από την ήδη γνωστή 4Κ ανάλυση (2000×2040 για κάθε μάτι), αποκαλύφθηκε πως το οπτικό πεδίο (FOV) του NGVR θα κλειδώνει στις 110 μοίρες, 1ο μοίρες παραπάνω δηλαδή από το PlayStation VR, 20 παραπάνω από το Quest 2 και μερικές μόνο μοίρες παραπάνω από το Valve Index.

Επιπλέον, όσον αφορά τους τίτλους που θα καταφθάσουν στο NGVR, γνωρίζουμε πλέον πως η Sony θα εστιάσει την προσοχή της στους AAA υβριδικούς τίτλους που θα μπορούν οι παίκτες να απολαύσουν τόσο στο NGVR όσο και στις επίπεδες οθόνες τους και, παρόλο που δεν αποκαλύφθηκε ακόμη εάν θα είναι συμβατό με τους τίτλους που κυκλοφόρησαν στο PSVR, φαίνεται πως θα αποκτήσουμε και μια σειρά από remasters για το εν λόγω επερχόμενο σύστημα εικονικής πραγματικότητας.

Τέλος, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο podcast του Digital Foundry, τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά σίγουρα κάνουν το NGVR να μοιάζει εξαιρετικό, τα χαρακτηριστικά όμως που παραμένουν ακόμη άγνωστα είναι αυτά που θα το ανεβάσουν σε ένα άλλο απίστευτα υψηλό επίπεδο, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Το Next-Gen VR σύστημα της Sony φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στην Εορταστική Περίοδο του 2022, ενώ η πλήρης αποκάλυψή του μπορεί και να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο τετράμηνο του ίδιου έτους.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!