Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Δεν θα κυκλοφορήσουν το 2021 τα Overwatch 2 και Diablo IV

Κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Activision Blizzard για τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2020, ο Διευθύνων Οικονομικός Σύμβουλος και πρόεδρος αναδυόμενων επιχειρήσεων Dennis M. Durkin έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με τους επερχόμενους τίτλους των δύο αυτών εταιριών, με πρωταγωνιστές να είναι τα Diablo Immortal, Diablo IV, Overwatch 2, αλλά και η επόμενη προσθήκη στην σειρά Call of Duty.

Συγκεκριμένα, όσων αφορά το Diablo IV, η Activision Blizzard δήλωσε πως στα σχέδια που έχουν για το 2021 δεν περιλαμβάνεται ο εν λόγω επερχόμενος τίτλος, αλλά ούτε και το Overwatch 2, παρόλο που οι δύο αυτοί τίτλοι αποκαλύφθηκαν πριν από μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως φαίνεται όμως, το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, με το Diablo IV να ακολουθεί αργότερα (μην γνωρίζοντας αν επρόκειτο να κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά ή την επόμενη).

Από την άλλη, τα ευχάριστα νέα θέλουν το Diablo Immortal να ανακοινώνεται επίσημα αλλά και να κυκλοφορεί εντός του φετινού έτους, και το επόμενο Call of Duty να καταφθάνει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2021.

Περισσότερα για τις δηλώσεις που αφορούν το επερχόμενο Call of Duty μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ για τους υπόλοιπους τίτλους μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr, όπου θα σας τροφοδοτήσουμε με περισσότερα νέα το συντομότερο δυνατόν!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!