Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία διάθεσης του trailer για το Elden Ring

Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε κάτι επίσημο για τον νέο τίτλο του Hidetaka Miyazaki και του μυθιστοριογράφου φαντασίας George R. R. Martin. Στο φως της δημοσιότητας όμως ήρθαν δυο φήμες, οι οποίες μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως σύντομα θα ακούσουμε ή θα δούμε κάτι για το Elden Ring. Η μια από αυτές έχει να κάνει με το event της Microsoft, το οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 23 Μαρτίου, όπου η Αμερικάνικη εταιρία θα επικεντρωθεί στους νέους τίτλους που θα έρθουν στα Xbox Series X|S.

Η δεύτερη φήμη, βγήκε στην επιφάνεια κατά την διάρκεια ενός podcast του γνωστού YouTuber Jeff Grubb, ο οποίος ανέφερε πως πιστεύει ότι τον Μάρτιο του 2021 θα έχουμε σίγουρα κάτι το νεότερο, για τον νέο τίτλο της From Software. Περισσότερο λάδι στην φωτιά όμως ήρθε να ρίξει σήμερα ο Jason Schreier, ο οποίος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, επιβεβαίωσε την “έκτη αίσθηση” του Jeff Grubb και πως σύντομα θα έχουμε νέα για το Elden Ring.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Μάρτιος ίσως αποδειχτεί μήνας αναγέννησης του Elden Ring, καθώς αρκετοί φίλοι των Soulslike τίτλων του Miyazaki άρχισαν να αναρωτιούνται αν είναι όντως αληθινό το Elden Ring. Εξάλλου, Microsoft και Bandai Namco διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις μεταξύ τους, καθώς η Ιαπωνική εταιρία έχει επιλέξει αρκετές φορές τα events των Xbox κονσολών για να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις, όπως συνέβη του 2019 με την ανακοίνωση του Scarlet Nexus.

EvS jR3WQAEr4yv Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία διάθεσης του trailer για το Elden Ring Elden Ring | From Software | Hidetaka Miyazaki

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι απλές φημολογίες και συζητήσεις που βρήκαμε στο Twitter. Για οτιδήποτε το νεότερο για το Elden Ring, μείνετε συντονισμένοι στο PSholics.gr! 

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!