Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε το World War Z: Aftermath

Η εκδότρια εταιρία Focus Home Interactive και το στούντιο ανάπτυξης Saber Interactive ανακοίνωσαν την νέα έκδοση του co-op third-person shooter τίτλου τους, ονόματι World War Z: Aftermath. Η εν λόγω έκδοση θα περιλαμβάνει όλα όσα κατέφθασαν με το World War Z: Game of the Year Edition, προσθέτοντας επίσης νέους χαρακτήρες, νέο melee σύστημα μάχης, νέο class ονόματι vanguard, νέα ζόμπι (όπως μια ορδή ζόμπι-αρουραίων) και λειτουργία πρώτου προσώπου. Ακόμη, θα καταφθάσουν και τρεις νέες τοποθεσίες, και συγκεκριμένα η Ρώμη, το Βατικανό, και η Χερσόνησος της Καμτσάτκα στην Ρωσία.

Παρόλο που το World War Z: Aftermath θα καταφθάσει αργότερα το 2021 στο PlayStation 4 με βελτιώσεις για να μπορεί να παιχτεί και στο PlayStation 5 μέσω backwards compatibility όπως 4K ανάλυση στα 60fps, στις αρχές του 2022 θα κυκλοφορήσει και επίσημα στο PlayStation 5, προσφέροντας επίσης και την νέα Horde XL λειτουργία για την εμφάνιση εκατοντάδων περισσότερων ζόμπι ταυτοχρόνως, κάτι που ήταν αδύνατο για το PlayStation 4.

Όσοι αποκτήσουν το World War Z: Aftermath για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να το αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν στην PlayStation 5 έκδοσή του, τα πράγματα όμως αλλάζουν για τους κατόχους της απλής έκδοσης. Συγκεκριμένα, θα κοστίζει $39,99 ($19,99 για αναβάθμιση από την απλή έκδοση), ενώ διαθέσιμη θα γίνει και η Deluxe Edition στα $49,99 ($29,99 για αναβάθμιση από την απλή έκδοση), η οποία θα προσφέρει ένα επιπλέον πακέτο όπλων, skins για τα όπλα και τέσσερις ημέρες πρώιμης πρόσβασης.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης της εν λόγω έκδοσης.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!