Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε το Resident Evil Re:Verse

Μια ακόμη αξιόλογη ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του Resident Evil Showcase ήταν και αυτή του Resident Evil Re:Verse. Η εν λόγω ανακοίνωση αφορά ένα νέο multiplayer mode για το επερχόμενο Resident Evil Village, στο οποίο θα αποκτήσουν πρόσβαση όλοι οι κάτοχοι του τίτλου αυτού εντελώς δωρεάν, όπως συνέβη και με τα Resident Evil 3 και Resident Evil: Resistance.

Το mode αυτό, που δημιουργήθηκε από την Capcom στα πλαίσια της 25ης επετείου της σειράς Resident Evil, διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά σε στυλ κόμικς και βάζει δημοφιλείς χαρακτήρες από τους Resident Evil τίτλους αντιμέτωπους μεταξύ τους σε deathmatch μάχες των τεσσάρων έως έξι παικτών σε διάσημες τοποθεσίες της σειράς. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από έναν κατάλογο χαρακτήρων, όπου ο καθένας έχει τα δικά του μοναδικά σετ δεξιοτήτων για να κυριαρχήσουν. Όταν οι παίκτες νικηθούν στη μάχη, ο χαρακτήρας τους επαναφέρεται στην ζωή, μεταλλάσσοντας τον εαυτό του σε ένα βιολογικό όπλο για να εκδικηθεί τους εχθρούς τους.

Απολαύστε το trailer ανακοίνωσης παρακάτω.

Το Resident Evil Re:Verse αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Resident Evil Village στις 7 Μαΐου για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!