Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε το ELEX II

Η εκδότρια εταιρία THQ Nordic και το στούντιο ανάπτυξης Piranha Bytes ανακοίνωσαν τον επερχόμενο τίτλο τους, ονόματι ELEX II. Ο εν λόγω τίτλος αποτελεί την συνέχεια του ELEX που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017 για το PlayStation 4 και θα μεταφέρει τους παίκτες για ακόμη μια φορά στον μετα-αποκαλυπτικό και γεμάτο φαντασία κόσμο του Magalan, όπου επτά χρόνια αργότερα, ο Jax ετοιμάζεται να πολεμήσει μια νέα απειλή που κατέφθασε από τον ουρανό, αναζητώντας παράλληλα και τον γιό του Dex. Σε αυτή του την περιπέτεια θα γνωρίσει μια πληθώρα NPC’s του οποίου τις πράξεις θα αξιολογούν και θα του συμπεριφέρονται αναλόγως, και θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν στην εξάλειψη της προαναφερθούσας απειλής.

Ακόμη, ο τίτλος θα προσφέρει ένα αισθητά βελτιωμένο σύστημα μάχης, τόσο εξ ‘επαφής όσο και εξ’ αποστάσεως, αλλά και την βολική χρήση ενός jetpack για την εξερεύνηση του τεράστιου αυτού κόσμου. Δείτε το trailer ανακοίνωσής του παρακάτω.

Το ELEX II αναμένεται να κυκλοφορήσει για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 4 και PlayStation 5, με άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!