Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε νέο State of Play

Με την φετινή E3 να σηματοδοτεί την λήξη της πριν από τρεις μόλις εβδομάδες και την Sony Interactive Entertainment να είναι φυσικά απών από την εν λόγω εκδήλωση, έφτασε και η στιγμή του Ιαπωνικού κολοσσού να διοργανώσει και την δική της παρουσίαση για να μας προσφέρει νέες ανακοινώσεις, gameplay υλικό και πολλά άλλα. Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε το επόμενο State of Play, το οποίο θα έχει συνολική διάρκεια 30 λεπτά και θα εστιάσει σε διάφορους third-party και indie τίτλους, με το επίκεντρο να γίνεται ο επερχόμενος action adventure τίτλος των Arkane Studios και Bethesda Softworks, Deathloop, ο οποίος και θα αποκτήσει ένα εκτενές gameplay βίντεο διάρκειας 9 λεπτών.

Από την παρουσίαση ωστόσο θα λείψουν τα επερχόμενα και πολυαναμενόμενα God of War: Ragnarok, Horizon Forbidden West και η πλήρης αποκάλυψη του Next-Gen VR συστήματος, η Sony μας διαβεβαίωσε όμως πως θα αποκτήσουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Το επόμενο State of Play θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 24:00 (Παρασκευή στις 00:00) και θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσα από το YouTube και το Twitch.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!