Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Control 2

Η Jesse Faden επιστρέφει!

Οι εταιρίες ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Remedy Entertainment και 505 Games ανακοίνωσαν μόλις πρόσφατα μια νέα συνεργασία μεταξύ τους, για την από κοινού ανάπτυξη και έκδοση του επερχόμενου τίτλου τους, Control 2. Ο εν λόγω τίτλος, ο οποίος ήταν γνωστός μέχρι πρότινος ως Codename Heron, θα αποτελέσει το άμεσο sequel του Control που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019 για το PlayStation 4 (και αργότερα στο PlayStation 5) και παρόλο που για την ώρα βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετικά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης (concept), έγινε γνωστό πως θα αναπτυχθεί μέσα από την Northlight μηχανή γραφικών της Remedy Entertainment.

Ακόμη, αναφέρθηκε το γεγονός πως η Remedy Entertainment θα αναλάβει την έκδοση του τίτλου για τους υπολογιστές, ενώ η 505 Games θα το φέρει στις κονσόλες, ενώ διαθέσιμο έγινε και το πρώτο concept art του. Δείτε το παρακάτω.

Control 2 Ann 11 11 22 Concept Artwork Ανακοινώθηκε και επίσημα το Control 2 505 Games | Control 2 | PS5

Το Control 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία κυκλοφορίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!