Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Hogwarts Legacy στο PS4

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Avalanche Software.

Το Hogwarts Legacy κατάφερε μέσα σε λίγες μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του στο PlayStation 5 να αποκτήσει τεράστια επιτυχία και αναγνώριση, γεγονός καθαρά αντικατοπτριζόμενο στις εκπληκτικές του πωλήσεις, οι κάτοχοι των PS4 όμως κονσολών αναγκάστηκαν να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη για την κυκλοφορία του τίτλου στην δική τους πλατφόρμα, πράγμα φυσικά αβάσταχτο για όσους μπορούν δεν μπορούν να χαρούν την εν λόγω επιτυχία από πρώτο χέρι. Όπως φαίνεται όμως θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για ακόμη περισσότερο καιρό, με τον τίτλο να εκτοξεύεται έναν ολόκληρο μήνα από την μέχρι πρότινος προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Avalanche Software, η PlayStation 4 έκδοση του Hogwarts Legacy δεν θα κυκλοφορήσει πλέον στις 4 Απριλίου, αλλά στις 5 Μαΐου, καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την σωστή βελτιστοποίηση του τίτλου στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς. Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω.

Το Hogwarts Legacy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για το PlayStation 4, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για το PlayStation 5.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!