Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Αναβολή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Το στούντιο ανάπτυξης και έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών CI Games ανακοίνωσε πως ο επερχόμενος modern warfare shooter τίτλος του, Sniper Ghost Warrior Contracts 2, δεν θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 4 Ιουνίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μεταφέροντάς το σε μια αργότερη ημερομηνία μέσα στο 2021. Πίσω από την εν λόγω αναβολή κρύβονται μια σειρά απρόοπτων τεχνικών ζητημάτων τα οποία ανακαλύφθηκαν λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την φύση τους. Η PS4 έκδοση του τίτλου θα κυκλοφορήσει κανονικά.

Θέλοντας να “επανορθώσει” για αυτή την αναβολή, η CI Games δήλωσε πως το πρώτο σημαντικό DLC του τίτλου, το οποίο θα περιέχει έναν νέο μεγάλο χάρτη και νέα contracts, θα διατεθεί εντελώς δωρεάν σε όλους τους παίκτες και όλες τις πλατφόρμες. Ακόμη, οι κάτοχοι τόσο της φυσικής όσο και της ψηφιακής PS4 έκδοση του τίτλου θα μπορέσουν να την αναβαθμίσουν σε αυτή του PlayStation 5 εντελώς δωρεάν κατά την κυκλοφορία του.

Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου για το PlayStation 4, και αργότερα το 2021 για το PlayStation 5.

 

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!