Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Σύντομα η αποκάλυψη του νέου Tomb Raider

Η ανάπτυξη του τίτλου αποτελεί πλέον την κύρια ενασχόληση της Crystal Dynamics.

Από την ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου της σειράς για την δημιουργία ενός νέου Tomb Raider τίτλου μέχρι και σήμερα, έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας εξαιρετικά μετρημένες πληροφορίες για αυτόν, με τις κυριότερες να είναι η απόφαση να αναλάβει την έκδοση του τίτλου η Amazon Games και όχι η πλέον μητρική της Crystal Dynamics, Embracer Group, αλλά και μερικές διαρροές που αφορούσαν την υπόθεσή του, οι οποίες παραμένουν για την ώρα ανεπιβεβαίωτες. Αυτό όμως το γεγονός φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα, καθώς μια νέα αναφορά θέλει την αποκάλυψη του επόμενου Tomb Raider να πραγματοποιείται σύντομα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Exputer, η οποία κατάφερε να προσφέρει στην δημοσιότητα και άλλες επιβεβαιωμένες πλέον αναφορές για την Tomb Raider σειρά και γενικότερα τις κινήσεις της Crystal Dynamics στο παρελθόν, το εν λόγω στούντιο ανάπτυξης επρόκειτο να σταματήσει την υποστήριξη του Marvel’s Avengers τον Σεπτέμβριο, και θα στραφεί ολοκληρωτικά στον νέο Tomb Raider τίτλο. Έτσι λοιπόν, με την ανάπτυξη του τίτλου να αποκτά πλέον σε πλήρη εξέλιξη, οι δημιουργοί του θα μπορέσουν να μας προσφέρουν τις πρώτες του εικόνες πριν από το τέλος του 2023.

Παρόλο όμως που η αποκάλυψη αυτή είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνη για τους λάτρεις της σειράς, φαίνεται πως η Crystal Dynamics δεν βρίσκεται στην θέση στην οποία θα προτιμούσε να ήταν, διότι η επερχόμενη αυτή αποκάλυψη (σύμφωνα πάντα με το Exputer) θα πραγματοποιηθεί υπό αρκετή πίεση, λόγω του γεγονότος πως έχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από τον τελευταίο τίτλο της σειράς και “βιάζονται” να προσφέρουν στους παίκτες μια νέα περιπέτεια με την Lara Croft. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον πως η εν λόγω -ανεπιβεβαίωτη- πίεση δεν είναι έντονη και η ανάπτυξη του τίτλου δεν αντιμετωπίζει σκαμπανεβάσματα, καθώς σίγουρα δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με το “πρόχειρο” σε χειρισμό Angel of Darkness.

Πηγή.

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!