Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Νέος inFAMOUS τίτλος θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase

Όπως πλέον φαίνεται, μια από τις πιο αγαπητές πνευματικές ιδιοκτησίες της Sony επρόκειτο να αποκτήσει μια νέα προσθήκη, ξυπνώντας την από έναν λήθαργο επτά σχεδόν χρόνων. Αναφερόμαστε φυσικά στην σειρά τίτλων inFAMOUS της Sucker Punch Productions, η οποία ύστερα από το inFAMOUS: Second Son που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2014 αποκλειστικά για το PlayStation 4, δεν αντίκρυσε κάποιον νέο τίτλο, κάτι που σύμφωνα με μια πρόσφατη φήμη επρόκειτο να αλλάξει.

Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Sucker Punch ανανέωσε πρόσφατα (στις 29 Ιουνίου) το domain της σειράς inFAMOUS, μια κίνηση που κανονικά δεν θα προκαλούσε τόσο ενδιαφέρον, καθώς τα domains λήγουν και χρειάζονται ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στην προκυμμένη περίπτωση ωστόσο ο διάσημος για τις μέχρι τώρα επιβεβαιωμένες διαρροές του Shpeshal_Nick έσπευσε να ρίξει επιπλέον λάδι στην φωτιά, αναφέροντας πως ένας νέος inFAMOUS τίτλος θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του επερχόμενου PlayStation Showcase.

Φυσικά, ούτε η Sony αλλά ούτε και η Sucker Punch έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!