Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Καθοδόν βρίσκεται η απάντηση της Sony στο Xbox Game Pass

Παρόλο που η Sony έχει εμπλουτίσει σε σημαντικό βαθμό την κύρια online συνδρομητική της υπηρεσία, το PlayStation Plus, προσφέροντας ακόμη περισσότερους τίτλους σε σύγκριση με το παρελθόν (όπως τους επιπρόσθετους PlayStation VR τίτλους για τον εορτασμό των πέντε χρόνων ζωής του συστήματος εικονικής της πραγματικότητας), φαίνεται πως οι παίκτες συνεχίζουν να περιμένουν περισσότερα από τον Ιαπωνικό Κολοσσό, συγκρίνοντας τόσο το PS Plus όσο και το PS Now με το ολοένα και πιο δημοφιλές Xbox Games Pass της Microsoft. Και, παρόλο που φημολογίες σχετικά με την απάντηση της Sony για την εν λόγω υπηρεσία κυκλοφορούν -κάπως αθέατα ωστόσο- στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα, δεν μπορέσαμε να αποκτήσουμε βάσιμες πληροφορίες σχετικά με την ύπαρξή της. Ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα.

Σύμφωνα λοιπόν με μια ιδιαίτερα φρέσκια αναφορά του Bloomberg, η Sony ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία για να ανταγωνιστεί το Xbox Game Pass, η οποία κρύβεται για την ώρα πίσω από την κωδική ονομασία Spartacus, και αναμένεται να “εξαπολυθεί” μέσα στην Άνοιξη του 2022. Η εν λόγω υπηρεσία φαίνεται πως θα αποτελέσει μια σχετική ένωση των PlayStation Plus και PlayStation Now, και θα προσφέρει τρεις διαφορετικές συνδρομητικές βαθμίδες, με την κάθε μια να αντιστοιχεί στην “πηγή έμπνευσής” της. Συγκεκριμένα, η πρώτη θα καταφθάνει με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το PS Plus, δηλαδή τους δωρεάν τίτλους, τις διάφορες εκπτώσεις, την αποθήκευση στο cloud και την πρόσβαση στο online multiplayer, η δεύτερη θα δημιουργήσει μια βιβλιοθήκη διαφόρων PS4 και στην συνέχεια PS5 τίτλων, και η τελευταία και μάλλον πιο ενδιαφέρουσα βαθμίδα θα περιλαμβάνει παρατεταμένης διάρκειας demos, streaming τίτλων αλλά και πρόσβαση σε PS1, PS2, PS3 και PSP τίτλους!

Τέλος, φαίνεται πως το PS Plus θα συνεχίσει να υφίσταται ως ξεχωριστή υπηρεσία, κάτι που δεν θα ισχύσει ωστόσο για το PS Now, για το οποίο θα γραφτούν τίτλοι τέλους κατά την πλήρη ενσωμάτωσή του στο Spartacus. Βέβαια, η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει καταφθάσει ακόμη από την Sony, για την επίσημη αποκάλυψη της υπηρεσίας λοιπόν μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr!

Latest news
Featured Review

Helldivers 2 | Review

8

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!