Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Φήμη – Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία του επόμενου μεγάλου PlayStation Event

Ακολουθώντας την λήξη του πρόσφατου State of Play (για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ), πολλοί παίκτες άρχισαν να αναρωτιούνται για το πότε θα αποκτήσουν περισσότερα νέα σχετικά με το Horizon Forbidden West, το God of War Ragnarok, αλλά και το next-gen σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony. Κατά την διάρκεια της προαναφερθούσας εκδήλωσης φυσικά η Sony αποκάλυψε πως θα μας προσέφερε νέες πληροφορίες μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, για καλή μας τύχη όμως φαίνεται πως δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι το επόμενο μεγάλο PlayStation Event.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Roberto Serrano, το επόμενο event της Sony θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου και ώρα 24:00 (13 Αυγούστου και ώρα 00:00), και θα περιέχει άπλετο υλικό από τις πολυαναμενόμενες νέες περιπέτειες της Aloy και του Kratos, το Next-Gen VR σύστημα και πολλά άλλα. Φυσικά, ο συγκεκριμένος leaker αποδείχθηκε λάθος αρκετές φορές, η εν λόγω ημερομηνία ωστόσο μοιάζει αρκετά πιθανή.

Μια ακόμη πολύ ελκυστική ημερομηνία είναι και μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 5 Αυγούστου, κρίνοντας από το χρονοδιάγραμμα που έχει επιλέξει μέχρι στιγμής η Sony, καθώς όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, μείνετε συντονισμένοι στους PSholics.gr για οτιδήποτε νεότερο!

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!