Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Το DualSense έκανε την εμφάνισή του μέσα από το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home

Ένα πράγμα που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε είναι ο ισχυρός δεσμός μεταξύ του λατρεμένου μας “friendly neighborhood” Spider-Man και του PlayStation, καθώς φυσικά ανήκουν και τα δύο στην Sony. Και, ενώ ο δεσμός αυτός μας έχει προσφέρει ως αποτέλεσμα μια πληθώρα μεταφορών του Spider-Man στις αγαπημένες μας κονσόλες, όπως τα Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και πολλά ακόμη, η Sony αποφάσισε να μην σταματήσει εκεί.

Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόσφατο και πολυαναμενόμενο trailer της νέας ταινίας Spider-Man: No Way Home, το οποίο παρόλο που είναι άκρως εντυπωσιακό δεν θα αναλύσουμε καθώς δεν θέλουμε να χαλάσουμε την εμπειρία σε όσους δεν το έχουν δει ακόμη, έκανε την εμφάνισή του το χειριστήριο του PlayStation 5, το DualSense, όπου σε μορφή διαφήμισης μας παρουσίασε τόσο το αυθεντικό του σχεδιασμό, όσο και τους ήδη διαθέσιμους για αγορά cosmic red και midnight black χρωματισμούς του. Δείτε το παρακάτω.

Η ταινία Spider-Man: No Way Home αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, και ας ελπίσουμε πως όσοι προσπαθούν ακόμη να αποκτήσουν το δικό τους PlayStation 5 θα έχουν καταφέρει να το κάνουν μέχρι τότε.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!