Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Περισσότερα για το

Το νέο PS5 Update επιτρέπει την ασύρματη ενημέρωση των DualSense χειριστηρίων

Δεν θα χρειαστεί πλέον να συνδέεται στην κονσόλα το χειριστήριό σας για να το ενημερώσετε.

Μόλις χθες έγινε γνωστή η τεράστια λίστα βελτιώσεων και αλλαγών που θα καταφθάσουν παρέα με το επόμενο μεγάλο PlayStation 5 System Software Update, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για τους δοκιμαστές σε επιλεγμένες χώρες, περιλαμβάνοντας υποστήριξη για VRR στην 1440p ανάλυση, φωνητικές συνομιλίες εν μέσω του Discord, και άλλα. Μια όμως ιδιαίτερα χρήσιμη βελτίωση κατάφερε να μας διαφύγει, καθώς αφορά το χειριστήριο της κονσόλας, του DualSense.

Σύμφωνα λοιπόν με την Sony, το νέο αυτό PS5 Update θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να ενημερώνουν το DualSense χειριστήριό τους ασύρματα, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται να το συνδέουν στην κονσόλα ώστε το USB καλώδιο να “περάσει” την ενημέρωση σε αυτό. Η εν λόγω δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη μαζί με το Update, που σημαίνει πως κατά την εγκατάστασή του στις PS5 κονσόλες το DualSense χειριστήριο θα μπορεί κατευθείαν να ενημερώνεται ασύρματα, ενώ αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με την ενημέρωσή του, τότε θα χρειαστεί να το συνδέσουν για μια τελευταία φορά στο καλώδιο και από εκεί και πέρα θα μπορούν να το ενημερώνουν κανονικά.

Fn qwB7aEAA GLl Το νέο PS5 Update επιτρέπει την ασύρματη ενημέρωση των DualSense χειριστηρίων Dualsense | PlayStation 5 | PS5

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο αυτό PS5 Update μπορείτε να βρείτε εδώ.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!