Close

Login

Close

Εγγραφή

Close

Lost Password

Τα Game Trials του PS Plus Premium μόλις απέκτησαν έναν εξαιρετικό τίτλο

Και θα μπορείτε να τον δοκιμάσετε για δύο ώρες!

Τα Game Trials του PlayStation Plus Premium, της υπέρτατης δηλαδή βαθμίδας της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony, μόλις υποδέχθηκαν έναν τεράστιο first-party τίτλο, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες να τον δοκιμάσουν και να δουν αν αξίζει να τον προσθέσουν στην PS5 βιβλιοθήκη τους. Ο τίτλος αυτός επρόκειτο για το The Last of Us Part I, την Remake έκδοση του πολυβραβευμένου ομώνυμου τίτλου από το 2013, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 για το PlayStation 5.

Η ενσωμάτωση αυτή του εν λόγω trial αποτελεί μια εξαιρετική περίσταση λόγω και της πρόσφατης πρεμιέρας της The Last of Us σειράς στο HBO, και οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν για δύο μόλις ώρες, με το χρονόμετρο να ξεκινάει όταν ανοίξουν τον τίτλο (μετά φυσικά από την ολοκληρωμένη λήψη του) χωρίς λοιπόν να υπάρχει άγχος αν η κακή σύνδεση στο internet θα μειώσει τον διαθέσιμο χρόνο.

Για να δείτε την πλήρη λίστα με τα Game Trials του PS Plus Premium, αλλά και όλους τους PS Plus τίτλους γενικότερα, επισκεφτείτε τον αναλυτικό μας οδηγό πατώντας εδώ.

Latest news
Featured Review

Rise of the Ronin | Review

7

Στην ίδια κατηγορία:

0
0

    Άφησε ένα σχόλιο

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!